head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Geçen hafta yapılmak istenen ve yaşanan kargaşa ve usulsüzlük iddiaları sonucu iptal edilen Alanya İYİ Parti delege seçimleri sonrası,Mevcut İlçe başkanı Yücel Apaydın'ın görevden alındığı ve yerine Alper arıkan'ın atandığı bildirilmişti. 

Bugün ise; Önce İYİ Parti İl Başkanlığından ve ardından Alper Arıkan'dan peş peşe açıklamalar geldi.

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı ve Alper Arıkan'ın Bugün  yaptığı açıklamalarda ki ortak  cümlelerde ; "Kongreye kadar Yücel Apaydın başkanlığında yola devam edileceği,Alanya İlçe başkanlığı seçimlerine Hilmi Er'in katılmayacağı ve tek liste ile Alper Arıkan başkanlığında ilçe başkanlığı seçimine gidileceğine Genel Merkez tarafından karar verildiği.."açıklamaları vardı. 

TABAN SORUYOR,İYİ PARTİDE DEMOKRASİ ANLAYIŞI BU MU ? 

Alanya Güneşi Gazetesi olarak,bu açıklamaların ardından bir çok İyi Parti üyesi Alanyalı ile yüz yüze ve telefonla görüştük.

İYİ Parti Alanya teşkilatına ve İYİ Partiye gönül verenlerin çoğu demokrasiye vurgu yaparak şunları söylediler: " Bizler İyi Partiye niçin gönül verdik,İyi Partide demokrasi var,eşitlik var,ülke sevdası var diye gönül verdik.Bakın delege seçimlerine bile pandemi olmasına rağmen binlerce insan severek geldi.Şimdi bu karar, bizleri ve sevdamızı yok saymak değil mi? Bizim irademizi yok saymak değil mi? Ne demek tek adayla seçime gidilecek ? Böyle demokrasi mi olur? İyi Partiye yakışan özgür iradedir.Bu partiye gönül veren herkes delege adayı ve ilçe başkan adayı olmalıdır.Böyle olmasa biz bu partiye kalbimiz kırık veda ederiz.Lütfen sesimiz olarak bu söylediklerimizi yazın."

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler