head
2183026 810x458 75f08
Salı, 16 Nisan 2024

Alanya İyi Parti’de delege seçimi öncesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, Alanya’ya geldi... 

İYİ Parti’de mevcut ilçe başkanı Yücel Apaydın ile Hilmi Er’in aday olarak çalışma yapmasının ardından, 21 Haziran’da planlanan ancak kargaşa sonrası iptal edilen delege seçimi yeniden yapılacak.

Yarım kalan delge seçiminin yeniden yapılacağı 19 Temmuz öncesinde Alanya’da gelen Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan hem ilçe teşkilatı hem de kongrede aday olacak Alper Arıkan ile istişarelerde bulundu.


YAPILAN ÇALIŞMALARI GÖRMEK İÇİN GELDİ...
Alanya’da teşkilat binası önünde genel merkez ve il yönetimi tarafından aday olarak ilan edilen Alper Arıkan tarafından karşılanan Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan ziyarette yaptığı açıklamada, “Bütün arkadaşlarımın rahat, huzur içinde bir oylama ile katılabilmelerini sağlamak maksadıyla buradaki yapılan çalışmaları yerinde görmek için geldim. İlçe başkanımız da ilçe yönetimimiz ile ilçe başkanlığına aday olacak Alper Arıkan arkadaşımızla görüşüyoruz istişare ediyoruz” dedi.

Pandemi nedeniyle sosyal mesafenin ihlal edilmesi sonucu yaşanan kargaşa sonucu, daha önce iptal edilen delege seçiminde yine sorun çıkma ihtimaline karşı farklı bir adreste yapılması için çalışma yapılıyor. İlçe binasında askıya çıkarılan delege listesinden partililer isimlerinin olup olmadığını kontrol ederken basın mensuplarının delege listesinden görüntü çekmesine izin verilmedi. 

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

 

Gazeteler