head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, vatandaşları korona virüse karşı uyararak, “Tüm vatandaşlarımızın süreci daha dikkatli ve tedbirli geçirmelerini rica ediyoruz.” dedi...


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Toplantısında bayram sonrası yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuldu.


TOKLU’DAN VATANDAŞA ÇAĞRI...
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Mart ayında ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs sürecinin devam ettiğini belirtti ve vatandaşları daha dikkatli olmaya davet etti. Son günlerde vaka sayılarında yaşanan artışlara dikkat çeken Başkan Toklu, “Alanya’daki son durumu bizlerde yakinen takip etmekteyiz. Başta bizler olmak üzere tüm vatandaşlarımızın korona virüs sürecini daha dikkatli ve tedbirli bir şekilde geçirmesi gerekiyor. Bugüne kadar geçirmiş olduğumuz sürecin, bundan sonra da aynı hassasiyetle devam etmesi hem şehrimizin geleceği açısından, hem de ülkemizdeki bu korona virüs salgınının sonlanması açısından çok önemli. Maskelerimizi takmayı ihmal etmeyelim, kapalı alanlarda çok fazla vakit geçirmeyelim ve bu bulaşma riskini minimum seviyeye indirelim. Biz de AK Parti Teşkilatları olarak, tüm kademelerimizle, korona virüs ile ilgili tedbirlere en üst seviyede uyarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

tok 2 117294251 3981963491831234 7492544308254446638 n 1948c

“HER KESİMDEN İLGİ VAR”...
Toplantıyı değerlendiren İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu üye çalışmalarının büyük bir başarı ile devam ettiğini söyledi. Başkan Toklu, “Bayramdan önce başlatmış olduğumuz bir üye çalışması vardı. Bu çalışmaları bugün ki toplantı da değerlendirdik. Her kesimden partimize bir ilgi ve teveccüh olması bizleri ayrıca mutlu etti. Önümüzdeki günlerde toplam yapmış olduğumuz üye kaydımızı kamuoyu ile paylaşarak, üye çalışmamızla ilgili genel bir değerlendirme yapacağız.” dedi. 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler