head
2183026 810x458 75f08
Salı, 23 Nisan 2024

İYİ Parti Alanya ilçe teşkilatı yeni yönetim ile ilk kez toplandı...


İYİ Parti Alanya İlçe yönetimi kongrenden sonra ilk toplantısını yaptı. İlçe başkanı Alper Arıkan, şehadetinin 3’ncü yılından Eren Bülbül’ü andı. Arıkan hedeflerinin Alanya Kalesinin burçlarına İyi parti bayrağını dikmek olduğunu söyledi. 

İYİ Parti’nin haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı yeni yönetimin tam kadro katılımı ile yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Alper Arıkan, Trabzon’un Maçka ilçesinde 3 yıl önce terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Ferhat Gedik’i anarak başladı. 


"BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR EKİBİZ"...
Yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik eden başkan Arıkan, “Önümüzde uzun bir yol var. Kongremizde de tüm üyelerimizin huzurunda söz verdiğimiz gibi; bugünden itibaren adil, şeffaf ve liyakat esaslı bir siyaset yapacağız. Bir üyemizin dahi gönlünü kırmayacağız. Almış olduğumuz vazifenin sorumluluğunun farkındayız. Bu sorumluluk gereği tüm özverinizle gerekli mücadeleyi vereceğinizden hiçbir şüphem yok. Biz artık büyük ve güçlü bir ekibiz. Teşkilat olmanın bilinci gereği olan birleştirici ve bütünleştirici siyaset tavrını ortaya koyacağız" dedi.


"GEZMEDİK YER BIRAKMAYACAĞIZ"...
Bugünden sonra Alanya’da karış karış gezilmedik mahalle, kapısı çalınmadık hane bırakmayacaklarını ifade eden İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, "Alanya Kalesi Burçlarına İYİ Parti Bayrağımızı dikene ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i hakettiği cumhurbaşkanlığı makamına getirene kadar var gücümüzle yorulmadan çalışacağız. Kongremiz ve öncesinde özverili çalışmalar yürütüp bugün burada olan yönetici arkadaşlarımıza, kongremize katılan ve bugün yine bizleri yalnız bırakmayan basın mensuplarımıza, delegelerimize, üyelerimize ve kongremizi coşku ile karşılayan Alanya Kamuoyuna bir kez daha buradan teşekkür ediyorum. Sizlerin sevgi ve desteğinin verdiği enerji ile Allah’ın izniyle vatanımıza ve milletimize faydalı işler yapacağımıza inancımız tamdır. Unutmayalım ki ‘’Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer" diye konuştu. 

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler