head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

CHP-Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe başkanlığı Haftalık Olağan İlçe Yönetim Kurulu toplantısını bugün gerçekleştirdi...

İŞTE CHP ALANYA İLÇE BAŞKANI COŞKUN KARADAĞ'DAN GÜNDEME DAİR SATIR BAŞLARI...

--Başkan Muhittin Böcek İyileşiyor.

--Hayat Pahalılığı insanları çöpten beslenmeye itti.

--Turizm çalışanlarını karanlık günler bekliyor.

--Erken seçim çağrısını bizde yineliyoruz.

--Ak Parti artık ülkeyi yönetemiyor.

 

CHP ALANYA 21 EKİM 2020 3 KARADAĞMASKESİZ122197060 338815853882676 3790677879754890006 n a9aaa

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ

 

 

BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK UYANDIRILDI VE İYİLEŞİYOR...

CHP Alanya ilçe  binasında düzenlenen toplantıya, İlçe Başkanı Coşkun Karadağ başkanlık etti. Önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumu hakkında bilgiler veren  Başkan Coşkun Karadağ; "Alanya CHP ilçe örgütü olarak Antalya ya,başkanımız Muhittin Böcek'in tedavi gördüğü hastaneye gittik.kendisini göremesek de,manevi destek-dua ve varlığımızla yanında olduğumuzu bilsin istedik.Branşlarında çok iyi doktorlar Başkanımızla özel ilgileniyor ve yakında başkanımız tamamen iyileşip görevinin başına dönecek."diyerek Dün geceden beri yaygın medya ve Antalya medyasında çıkan haberlerin doğruluğunu destekledi. 

KARADAĞ: "PAZAR YERLERİNDE ÇÜRÜK MEYVE-SEBZE TOPLAYAN,ÇÖPTE YİYECEK ARAYAN İNSANLARIMIZ ÇOĞALDI"...

Hayat pahalılığının had safhaya ulaştığını belirten  CHP Alanya ilçe başkanı Coşkun Karadağ, “Hayat pahalılığının pandemi ile çok daha hızlanması bizleri büyük bir sıkıntıya sokuyor. Çünkü bu böyle devam ettiği müddetçe birçok insan mağdur olacak. Çöp bidonlarında yiyecek arayan insanlarımıza rastlıyoruz bazen.Yoksullaşan insanlarımız akşamları pazarda artan çürük sebze ve meyveleri toplayıp evine götürüyor.Bu da bizleri kahrediyor. Turizm sezonu sona eriyor. Turizm sektöründe çalışan bu kışı nasıl geçirecek? Çalışanları sıkıntılı bir dönem bekliyor. Bu konuda genel merkezimizin ve genel başkanımızın merkezi hükümete çözüm önerileri var. Eğer bu öneriler dikkate alınır ise, işçiler biraz daha rahat içerisinde olacak” dedi.

 

BAŞKAN KARADAĞ: "AK  PARTİ  ARTIK ÜLKEYİ YÖNETEMİYOR"...


Hükümetin artık ülkeyi yönetemediğini vurgulayan başkan Coşkun Karadağ, “Ülkemizin artık yeni bir hükümete ihtiyacı var. 2023 yılı bugün kü konumumuzdan çok daha kötü olacak. Bile bile bir kötülüğü teşvik ederek buna devam edilmesi hiç de akla mantığa uyacak olay değil. 2023 bugünden daha kötü olacaksa bugünden tedbir alınmalı. CHP son kurultayında ‘İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi’nde bugünkü birçok çıkmazın çözüm önerilerini sundu” diye konuştu.

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler