head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Antalya İl Yönetimi ve üyeleri, parti binasında düzenlenen tanıtım kokteylinde bir araya geldi...

Genel Başkan Yardımcısı, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Mustafa Uçak’ın da hazır bulunduğu kokteylde, kurucu üyeler ve yönetim kurulu üyeleri basına tanıtıldı.

Koronavirüs salgını önlemlerinin alındığı salonda gerçekleşen törende konuşan genel başkan yardımcısı Mustafa Uçak, 2.5 ayda titiz bir şekilde il yönetimi ve ilçelerin atamalarının başarılmasını takdir eden konuşması sonrası, İl Başkanı Süleyman Akıncı, katılımcılara ve basına hitaben yaptığı kısa konuşmasında, hızlı bir şekilde ilçe teşkilatlarını oluşturmaya başladıklarını, 10 ilçe teşkilatının atamasının tamamlandığını anlattı. “teşkilatlanmadaki tercihimiz ilk defa siyasete girenlere ağırlık vermektir. Parti teşkilatlarının % 50 sini ilk defa siyasete girenlerden tercih ediyoruz” dedi. “Başka partilerden gelen kişilerin % 25 i geçmemesine dikkat ediyoruz” diyerek, Yönetimlerde kadınlara % 30, gençlere % 20 yer verdiklerini anlattı. 

antalya deva 3 thumbnail Süleyman akıncı 26c5e

YÖNETİMDE, KARİYERLİ VE HER MESLEKTEN KİŞİLER YER ALMIŞ...

Başkan Akıncı, konuşması sonrasında, sahneye tek tek çağırılan yönetim kurulu üyelerine yetki belgelerini dağıttı. 40 kişiden oluşan yönetim kurulunda, meslekleri ve kariyerleri açısından önemli kişilerin olduğu dikkat çekti.

Antalya il başkanlığı yönetim kurulunda, eğitim işleri başkanlığı, ekonomi işleri başkanlığı, yerel yönetimler ve şehircilik işleri başkanlığı, kurumsal iletişim ve tanıtım başkanlığı, gençlik çalışmaları başkanlığı, bilgi ve iletişim sistemleri başkanlığı, doğa hakları ve çevre başkanlığı, seçim işleri başkanlığı, halkla ilişkiler başkanlığı, sosyal işler başkanlığı, insan kaynakları ve parti içi eğitim başkanlığı, hukuk ve adalet işleri başkanlığı, teşkilat işleri başkanlığı, idari ve mali işler başkanlığı, kültür ve sanat işleri başkanlığı, sağlık işleri başkanlığı, kadın çalışmaları başkanlığı, dış ilişkiler başkanlığı, sektörel gelişmeleri izleme başkanlığı ve 4 kişilik etik kurulu olarak komisyonlar oluşturularak görev dağılımı yapıldığı açıklandı. 

antalya deva 2 thumbnail cats ba020

İl yönetiminde şu isimler yer aldı; Ahmet Ersin Bilgin, Ahmet Ünlüoğlu, Ali Biricik, Barış Metin, Ebru Özdemir, Ebubekir Bizkevelci, Ece Demiral, Emre Dur, Emre Karaşin, Erdem Ateş, Eyüp Çiftçi, Halil Duru, Hasan Karabulut, Kifayet Askeroğlu, Kıvanç Çetinkaya, Mecit Müdürhanoğlu, Mehmet Ali Şener, Murat Barçın, Mutlu İlker Şahin, Naci Çelik, Nuray Özkul, Özlem Arlıer, Rafet Aslan, Recep Çoban, Selda Öner, Seyit Bekir Yıldırım, Sibel Burgucu, Sinan Tetik, Tayfun Ayan, Turan Onur Recepoğlu, Yalçın Kaçar, Yasin Kaçar ve Zülal Yüce.

Tanıtım kokteyli sonrasında, yönetim kurulu üyelerinin topluca fotoğrafı çekildi.

 

 

 

HABER: Cengiz SAVAŞERİ

Gazeteler