head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 18 Nisan 2024

CHP- Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ'dan AK Partiye zehir zemberek sözler... 

İşte Başkan  Karadağ'dan Ak Parti'ye dair açıklamaların satırbaşları... 

CHP BASIN AÇIKLAMSI 16 ARALIK 2020 MANŞET eca4a

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ

 

 

-- Başkanımız Muhittin Böcek'in parti değiştireceğini söyleyenler hayal görüyor..

-- Ak Partililer halktan kopuk yaşıyorlar..

--Halkın yoksulluğu ile dalga geçen ve "kuru ekmek yiyorlarsa aç değiller" diyen AK Partili vekillere ve AK parti yönetimine  halkımız gereken dersi sandıkta verecektir..

-- Sayın Erdoğan'ın açıkladığı paket halk ve esnaf ile dalga geçmekten başka bir şey değil..

--Açıklanan ekonomik paketi özetleyecek olursak ,Dağ fare doğurdu.  

--Alanya'nın en büyük mahallesi olan Mahmutlar ,yakın gelecekte 100 bin nufusa sahip olacak. Neden orada bir devlet hastanesi yapılmıyor?

 

CHP --Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve ilçe yönetimi; Pandemi kuralları ile birlikte ilçe başkanlığında basın açıklaması yaptı..

Başkan karadağ, Ülke-Antalya ve Alanya gündemine dair açıklamalarda  bulundu ve kamuoyunda konuşulanlara cevap verdi.

CHP BASIN AÇIKLAMSI 16 ARALIK 2020 1 95102

İŞTE BAŞKAN KARADAĞ'IN AÇIKLAMALARI...

Akdeniz Bölgesi’nde yaşanan selde zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak sözlerine başlayan Başkan Coşkun Karadağ, Alanya’da selden zarar görenlerin olmadığını belirterek ASAT çalışanlarına teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı esnafa destek paketini de değerlendiren Karadağ, “Ne yazık ki dağ fare doğurdu derler. Esnafımız bu kadar zor durumdayken çay parası etmeyecek 500-750 TL gibi bir paranın takdir edilmesi akıl alıcı bir iş değil. Esnafımız çok zor durumda. Bir şey yapacaksanız dişe dokunur, insanları feraha ulaştıracak desteklerin  yapılması gerekirdi. Dalga geçer gibi bu tür yardımlar esnafı çok üzdü. Bu konuda bir bakan, ‘Yoksulluk sorun olmaktan çıktı’ diyorsa, bir bakan da ‘Vatandaş kuru ekmek yiyorsa karnı toktur’ dediyse o zaman da bu meblağı çok görmemek lazım diye düşünüyorum.

Ne yazık ki bu halkın içinde olmayan, halkla beraber, halkın sorunlarını dinlemeyen bir mantığın tezahürü” dedi.

CHP BASIN AÇIKLAMSI 16 ARALIK 2020 2 0c8ee

“HASTANENİN OLMAMASI 21. YÜZYIL’DA AYIP”...
Mahmutlar’a bugüne kadar devlet ve belediye imkanlarının çok kısıtlı bir şekilde verildiğini aktaran Başkan Coşkun Karadağ, “Hatta hiç verilmemiş. Mahmutlar’a bu hakkının verilmesini çok arzu ediyor ve diliyorum. CHP iktidarında bunların hepsi verilecek. Pandemi dönemi içerisinde kışın 50 bin, yazın 150 bine çıkan bir nüfusta tam teşekküllü bir devlet hastanesi yok. Bugün birçok tanıdıklarınız pandemiden dolayı hastane arar durumda. Antalya bile bu hastalara cevap veremiyor. Mahmutlar gibi bir yerde devlet hastanesinin olmaması 21. Yüzyıl’da bir ayıp diye düşünüyorum. Mahmutlar’ın sorunu sadece devlet hastanesi değil. Aynı zamanda kapalı bir pazar yerinin olmaması sorunu var. Mahmutlar’a yakışır bir pazar yeri yapılması şart oldu. Aynı zamanda Mahmutlar’da bir kültür merkezi yok. Bu yüzyılda insanların tiyatro oynayacak salonu yok. Gençlerin spor yapacakları kapalı bir spor merkezi yok. Mahmutlar şu an Türkiye’de birçok ilçeden daha büyük bir yerleşim yeri. Mahmutlar aynı zamanda Alanya’mızın gözbebeği. Mahmutlar yerleşimi çok hızlı gelişen bir yer. Belki 2-3 yıl içinde 100 bin yerleşik nüfusa sahip olacak bir yerleşim yeri. Mahmutlar muhtarlık ofisi şu anda oraya hizmet veremiyor. Orada modern bir muhtarlık merkezinin de açılması gerekiyor” diye konuştu. 

CHP BASIN AÇIKLAMSI 16 ARALIK 2020 3 57ae7

BAŞKAN COŞKUN KARADAĞ ,MUHİTTİN BÖCEK İLE İLGİLİ SORULARI DA YANITLADI...


Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin  Böcek’in parti değiştireceği ile ilgili soruyu cevaplayan CHP  Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Böyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Böyle bir ihtimale kesinlikle imkan vermiyorum” dedi. 

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in CHP’deki bazı kişileri kast ederek ‘Menfaat grupları var’ sözleriyle ilgili sözleri ile ilgili soruya cevap veren Başkan Coşkun Karadağ, “Geçtiğimiz hafta genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 11 büyükşehir belediye başkanı ile ortak video üzerinden görüşme yaptı. Bunların içinde Böcek de vardı. Böcek bir mucize yarattı. 100 günlük bir hastalık süreci içerisinde tekrar azmiyle koltuğuna oturarak, ‘Aşığı olduğum Antalya’ma hizmet etmeye devam edeceğim’ dedi. Birtakım hesaplar yapılmış olabilir. Farklı siyasi gruplar, kişiler böyle bir hesap yapmış olabilir ama yine başkanımızın da dediği gibi biz Antalya’mızı sadece 3-5 yıllık değil, ikinci 5 yıla hazırlamak mecburiyetindeyiz” dedi.

CHP BASIN AÇIKLAMSI 16 ARALIK 2020 MANŞET eca4a

 
“BU İŞLER BU KADAR UCUZ, KOLAY DEĞİL”...
 
Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan Böcek tarafından dillendirilen büyükşehir belediye başkanının parti değiştireceği ile sözleri de sorulan Karadağ, “Çocuk birtakım söylemlerde bulunmuş olabilir. Böcek bu dönemle birlikte 23 sene CHP’ye hizmet etmiş bir partilimiz.  Bu işler bu kadar ucuz, kolay değil. Partimizin her kademesinde çalışmış, büyük hizmetleri dokunmuş bir belediye başkanımız. Böyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Böyle bir ihtimale kesinlikle imkan vermiyorum” diye cevap verdi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HABER: İbrahim AKDAĞ

 

 

 

 

 

 

Gazeteler