head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

CHP Alanya  ilçe teşkilatına sosyal medyadan hakaret içerikli paylaşımda bulunan vatandaş hakkında İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı da sessiz kalmadı... 

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, ilçe teşkilatına sosyal medyadan hakaret eden H.G. isimli vatandaş hakkında dün Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak şikayetçi olmuştu.

Karadağ’a İlçe Başkan Yardımcısı Haydar Uyar ile İlçe Sekreteri Ali Hancı da eşlik etmişti.

 Bu  tarz yapılan hakaret içerikli paylaşımların hani partiye olursa olsun doğru olmadığını belirtirken İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı'ndan da konuyla ilgili açıklama geldi.

İyi Parti Alanya İlçe Bakanı Alper Arıkan yaptığı açıklamada, '' Partimiz kurulduğundan beri hakaretler ve mesnetsiz yakıştırmalarla mücadele etmekteyiz. Aynı zamanda demokrasinin bir gereği olarak parti çeşitliliğinin ve parlamenter sistemin ülke geleceğine katkıda bulunacağını, siyasette ise her zaman hoşgörünün en temel davranış şekli olduğunu ısrarla savunmaktayız. İktidar ve ortağının 'zillet' söylemi ile oluşturulan ve sürekli körüklenen ayrışmacı siyaset dilinin bir tezahürünü bir şahsın hakaret içerikli söylemleri olarak bir kez daha görmüş olduk. Hiçbir vatandaşımızın siyasi seçiminden dolayı hakarete maruz kalmasına asla müsaade etmeyiz. Bu bağlamda CHP Alanya İlçe Başkanlığı Yönetimi ve Partililere yapılan çirkin hakaretleri şiddetli bir şekilde kınıyor; İlçe Başkanı Sayın Karadağ nezdinde, Millet İttifakı ortağımız CHP'nin hukuksal mücadelesine sonuna kadar destek veriyoruz.
Bir kez daha hoşgörü, saygı ve sevginin öneminin altını çizerek, vatandaşlarımızın ayrıştırıcı siyaset dilinden ve ayrıştıranlardan uzak durmalarını diliyoruz.'' ifadelerine yer verdi. 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler