head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, 2021 yılının ilk basın toplantısında yine AK Parti hükümetine çok sert cevaplar verdi...

 

İŞTE , BAŞKAN COŞKUN KARADAĞ'IN AÇIKLAMALARINDAN ÖNE ÇIKAN SATIR BAŞLARI...

--Kadınlarımız vitrin süsü değil,başımızın tacıdır..

-- Dünyayı ve ülkemizi kasıp kavuran Coronavirüs tehlikesinden kurtulmanın en etkin yolu aşı olmaktır..

-- Cumhurbaşkanı Erdoğan kadınlarımızdan özür dilemelidir..

--Yeni yıl zamları, pandeminin yarattığı işsizlikle boğuşan insanımıza daha ağır bir yük bindirmiştir.. 

-- Geçiş garantisi verilerek yapılan köprülerin parası 83 milyon Türk halkının cebinden çıkan ayrı bir garabettir..

--Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sözcü  gazetesinin adını vererek" okumayın" demesi talihsizlik ve ayırımcılıktır..

 

BAŞKAN COŞKUN KARADAĞ,YİNE GERÇEKLERİ DİLE GETİRDİ... 

CHP--Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ , haftalık olarak yaptığı basın açıklamasında, dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de her gün can kayıplarına neden olan Corona virüse değinerek aşı olmadan korona virüsü atlatmanın çok zor olacağına dikkat çekti.

“ERDOĞAN'IN  SÖZLERİ KABUL EDİLEBİLİR BİR MESELE DEĞİL”...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’li kadınlar için kullandığı ‘vitrin mankeni’ sözlerine de tepki gösteren Başkan Coşkun  Karadağ, “Başörtülü kadınlarımıza konu mankeni diye yaklaşmak kabul edilebilir bir mesele değil. Bu lafı sarf edenlerin halkımızdan, kadınlarımızdan özür dilemeleri gerekiyor. Hiçbir zaman kadınlarımızı örtüsünden dolayı hiç kimsenin aşağılayıcı cümleler kullanmaya hakkı yok” diye konuştu.

“DEVLETİN VATANDAŞINA İMKAN SAĞLAMASI GEREKİR”

Yeni yılın zamlarla başladığını vurgulayan  CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Pandemi dolayısıyla zor durumda yaşamını sürdüren ve emeğiyle geçinen halkımızın üzerine bu yükü bindirmek kabul edilecek bir şey değil. Akaryakıta zam geldi mi gıda maddelerinden tutun giyeceğe kadar zam söz konusu oluyor. Zamlar konusunu konuşurken bir arkadaşım, “İyi ki Alanya’da köprü yok. Zamdan biraz etkilenmeyeceğiz’ demesine rağmen şu cevabı verdim. Biz Antalya’ya köprü ile ulaşmıyoruz ancak yapılan köprüler geçiş garantisi altında olduğu için Türkiye’de yaşayan herkesin cebinden bir miktar para çıkıyor” ifadelerini kullandı.

SMA hastası çocuklara da değinen Karadağ, bu çocukların bir an önce sağlığına kavuşması için devletin bir takım maddi imkan sağlaması gerektiğini söyledi.

 

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

 

Gazeteler