head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, ilçe teşkilat binasında yaptığı basın toplantısında; Ülkemizde ki yoksulluk ve hayat pahalılığına dikkat çekti...

Hayat pahalılığının günden güne çekilemez hale geldiğini  vurgulayan Başkan Coşkun Karadağ, ucuza satılan elma için kuyruklar oluştuğunu gösteren televizyon haberine dikkat çekti.

Başkan Karadağ, “1-2 liraya ucuza satılan elma için kuyrukların oluşması insanlarımızın ne kadar fakr-u zaruret içinde olduğunun göstergesi. Bunun çözümü CHP iktidarı. Bizim iktidarımızda hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek” diye konuştu.

 

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Türkiye’ye gelen Corona virüs aşısı ile sadece sağlık çalışanlarının aşılanabildiğini söyledi. Karadağ, “Ne aşısı olursa olsun halkımızın bundan ücretsiz olarak mutlaka faydalanması gerekir. Bu aşılar ne kadar erken yapılırsa o kadar canları korumuş olacağız” dedi.

COŞKUN KARADAĞ 19 Ocak 2021 rozet takarken 1dde6

Parti binasında CHP’ye yeni üye olan Ramazan Uyar’a rozetini takan Coşkun Karadağ, son günlerde ülkede siyasete kan bulaştığını ve siyasetin sokağa dökülmek istendiğini söyledi.

COŞKUN KARADAĞ 19 Ocak 2021 2 d642c

 

Corona virüs aşısının Türkiye’ye geldiğini hatırlatan Karadağ, aşının öncelikli olarak sağlık çalışanlarına uygulanmasının doğru bir uygulama olduğunu dile getirdi. Karadağ, “Ülkemizde Sağlık Bakanlığı’nda çalışan 1 milyon 60 bin sağlık personeli bulunuyor. Bir de özel sağlık kuruluşları ve eczanesinden diğer sağlık kuruluşlarına kadar olan yan kollarını düşünecek olursak, bir buçuk milyon sağlık çalışanı var. Bir buçuk milyon sağlık çalışanı 2 doz aşı olduğu zaman 3 milyon eder. Demek ki şu an ülkemize gelen Corona virüs aşısı ile sadece sağlık çalışanları aşılanabiliyor. Bu ister Alman, ister Çin, ister Amerikan, ister İngiliz, ne aşısı olursa olsun halkımızın bundan ücretsiz olarak mutlaka faydalanması gerekir. Bunun acilen yapılması gerekiyor. Her gün onlarca can gidiyor. Bu aşılar ne kadar erken yapılırsa o kadar canları korumuş olacağız. Bu konuda bakanlığın ve yetkililerin daha hızlı hareket etmesi kanısındayım” dedi.

 

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler