head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

AK PARTİ Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu'dan dayanışma mesajı...

 

BAŞKAN TOKLU Mesajında : "Dünyada 2,2 milyon kişinin hayatını kaybettiği, ülkemizde 25 bin 993 kişinin canından olduğu dev dünya şirketlerinin el değiştirdiği, dünya ekonomisinin yüzde 4,5-5 seviyesinde küçüldüğü bu günler birbirimize daha da sarılarak, sırt sırta vererek aşmamız gereken günlerdeyiz.
Bir tek vatandaşımızı kaybetmemek, bir tek esnafımızı zor günlerde yalnız bırakmamak için gece gündüz çalışmalı çözümler üretmeliyiz. Olağanüstü durumlar yaşarken sıradan siyasi çıkarlar peşinde koşmamalıyız.Çözüm üretmeli icraata geçmeliyiz. Maalesef lafla peynir gemisi yürümez!
Hepimize düşen evimizin önünü süpürmek, eşimizle dostumuzla kardeşimizle hatta rakiplerimizle kol kola girip bu benzeri yaşanmamış olağan dışı krizden en az zararla çıkmaktır. Bizler şu anda tüm enerjimizi Alanya ekonomisini ayakta tutacak dinamiklerin üzerinde çalışmaktayız. Başta turizm ve tarım olmak üzere tüm alanlarda yapacağımız çalışma ve gayretlerimizi paylaşmaya başlayacağız.
Bu el birliği ile altından kalkabileceğimiz bir olağan dışı süreçtir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 'nın liderliğinde bugüne kadar her defasında halkımızın uzattığımız eli tuttuğunu gördük. Yine halkımızla el ele vererek başaracağımıza inanıyoruz…"dedi 

 

 

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler