head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs ile mücadelede süresince en ön saflarda görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkür belgesi taktim etti...
 kaymakam sağlıkçılarla 5 a90c1
 
 
14 Mart Tıp Bayramı kapsamında ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ziyarette bulunan Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer hastanenin konferans salonunda sağlık çalışanları ile bir araya geldi.
Kaymakam Ürkmezer’e; Başhekim Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Mustafa Etli, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Kaan Sağlam, Destek ve Kalite Müdür Yardımcısı Kadir Görgülü eşlik etti.
 
kaymakam sağlıkçılarla 2 b804e
 
Ziyaret esnasında Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer ; Covid-19 ile mücadele eden ve hastalara hizmet veren doktorlara, sağlık çalışanlarına teşekkür belgesi taktim etti.
kaymakam sağlıkçılarla 3 79432
 
Ürkmezer , zorlu bir süreçten geçildiğinin altını çizerek, ” Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid -19 ile mücadelede her bir mülki amir koordinasyon halinde çalışarak sürekli iletişim içerisinde oldu. Vatandaşlarımızı pandemi sürecinin ciddiyetini anlamaya ve daha dikkatli olmaya davet ediyorum. En büyük görev ise siz değerli sağlık çalışanlarımıza düşmektedir. Başhekimimiz Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ve yönetim ekibinin nezdinde siz değerli sağlık çalışanlarımıza teşekkür etmek istedik. Bu belgeleri diğer sağlık çalışanlarımız adına kabul ediniz her birinize ayrı ayrı verdiğiniz insanüstü çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz “diye konuştu. Başhekim Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Mustafa Etli, bu zorlu süreçte her bir hekimin ve sağlık çalışanın emeğinin yadsınamayacak kadar çok olduğunu ifade ederek,” Herkes çok çalıştı, çok yoruldu ama mücadeleden asla vazgeçmedi. Bu yüzden hastanemiz bünyesinde hizmet veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 
kaymakam sağlıkçılarla 4 f72cc
 
 
 
 
 
HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler