head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın heyecanı, Alanya Belediyesi Çözüm Masası ekibi ile sokaklara taştı. Ekipler, kentin farklı noktalarında çocuklara Türk Bayrağı ve balon hediye etti. Mobil Çözüm Masası Aracı ile de 23 Nisan şarkıları sokaklarda yankılandı...

bln 2 1a076

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının onuruna tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, COVID-19 pandemisi dolayısıyla kısıtlı olarak kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde Alanya Belediyesi Çözüm Masası ekipleri, kentin farklı noktalarında çocuklara 3 bin adet bayrak, 3 bin adet şapka ve 3 bin adet balon dağıttı. Mobil Çözüm Masası Aracı ile de 23 Nisan şarkıları sokaklarda yankılandı.

bln 3 ca2ae

BAŞKAN YÜCEL: “ONLAR SADECE ÇOCUK DEĞİL BİZİM GELECEĞİMİZ”...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle yad ettiklerini belirterek, “Çocuklarımız bizlerin ve bu memleketin geleceğini temsil ediyor. Ata’mızdan aldığımız feyz ile çocuklarımızın daha iyi şartlara sahip olması, daha iyi bir geleceğe erişmesi adına bizler de elimizden gelen gayreti gösteriyor, yatırımlarımızı bu yönde şekillendiriyoruz. Tüm çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı günler diliyorum” dedi. 

bln 4 e85f8

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler