head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Alanya Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi’nde çok amaçlı yeni bir salon hizmete sunuldu. Merkez ve kırsalda yatırımlarını sürdüren Alanya Belediyesi, sosyal projelerinden birisini daha Çamlıca Mahallesi’ne kazandırdı...

çamlıca salonu 2 49382

Alanya Belediyesi Çamlıca Mahallesi’nde 450 metrekare alana çok amaçlı bir salon projesi hayata geçirdi.

çamlıca salonu 3 91b3c

Bölgenin tüm sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte olan Düğün Salonu vatandaşların hizmetine sunuldu.

çamlıca salonu 7 bcb9d

HEM YETİŞKİNLERE HEM DE ÇOCUKLARA HİZMET VERECEK...

Çamlıca Mahallesi’yle birlikte çevre mahallelere de hizmet verecek olan çok amaçlı salon projesinde muhtarlık ofisi, doktor odası, nişan, düğün, toplantı gibi etkinliklerin yapılabileceği 300 kişilik çok amaçlı bir salon, mutfak ve çay ocağı, engelli bay ve bayan wc, yine bay ve bayan mescitleri bulunuyor.

çamlıca salonu 6 fbc09

Ayrıca açık alanda oyun grupları, pergolalı oturma yerleri, otopark alanları yer alıyor.

çamlıca salonu 4 269c1

“DOĞU BÖLGESİNE KAZANDIRDIĞIMIZ ÜÇÜNCÜ ÇOK AMAÇLI SALON”...

Doğu mahallelerinde Kestel ve Demirtaş Mahalle’sinden sonra üçüncü çok amaçlı Düğün Salonu’nu Çamlıca Mahallesi ve çevresine kazandırdıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, doğu ve batıdaki tüm mahallerimizin sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak kültür merkezleri ve çok amaçlı salon projelerimizi de sürdürüyoruz. Çamlıca Düğün Salonu projemizde bunlardan birisi.  Tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.  

 çamlıca salonu 5 b59fa

 

 

HABER: Sariye KAYATURAN

Gazeteler