head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı...

BAŞKAN BÖCEK MESAJINDA: "Emeğin, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin, özgürlüğün, demokrasinin, barışın sembolü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günümüz kutlu olsun. En yüce değer olan emeğin, alın terinin kutlandığı bu özel ve anlamlı günün sevgi, dostluk ve barış dolu güzel günler getirmesini temenni ediyorum.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü geçen yıl olduğu gibi ne yazık ki bu yıl da salgın nedeniyle buruk kutluyoruz. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle tüm Türkiye gibi güzel şehrimiz Antalya’da da binlerce işçi ve emekçi kardeşimiz sıkıntılı günler geçirdi. “Biz birlikte güçlüyüz” diyerek emekçilerimizin yanında yer almaya zorlukları omuz omuza aşmaya gayret gösteriyoruz. Gelecek güzel günlere dair umutlarımızı giderek çoğalıyor. Bu umudu birlikte yeşertiyoruz.

işçi bayramı 2 67d62

Kıymetli İşçi Kardeşlerim...

 

“Ben sen yok biz varız. Biz birlikte yaparız” diyerek her daim yol arkadaşlarım olarak gördüğüm kıymetli işçi ve emekçi kardeşlerimle birlikte Antalya için omuz omuza sırt sırta çalışmanın gururunu yaşıyoruz. Birbirimizden aldığımız güç ve enerji ile Antalya’mıza en güzel hizmetleri kazandırabilmenin gayreti içerisindeyiz. Büyük bir ve özveriyle Antalya için alın teri döken değerli çalışma arkadaşlarıma hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Bundan sonra da hep birlikte gelecek güzel günler için çalışacağız, söz veriyorum.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak en kutsal değer olan emeğe büyük saygı duyuyoruz. Çalışanlarımızın ücretlerini, ikramiyelerini geciktirmeden ödüyoruz. Emekçimize birikmiş borcumuz bulunmuyor. Barışın, kardeşliğin, adaletin ve dayanışmanın hüküm sürmesi, emeğin en yüce değer olarak kabul görmesi en büyük dileğimizdir. Haksızlıkların olmadığı, emeğin sömürülmediği bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz.

 

Bu vesileyle halka hizmet için gece gündüz demeden çalışan mesai arkadaşlarım başta olmak üzere, hayatın her alanında üreten, alın teri döken tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, sağlıklı ve huzur dolu günler diliyorum.dedi.

 

 

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler