head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz” sözlerine “ Alanya dan cevap verdi; "Gel Sandıkta helalleşelim” dedi...

19 mayıs 2021 chp açıklama 1 120b2

Başkan Coşkun Karadağ’dan helalleşme göndermesi...


CHP Alanya  İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın pandemi döneminde hükümetin verdiği desteklere rağmen bunlardan yararlanamayanlara yönelik söylediği “Sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz” sözlerine “Sandıkta helalleşelim” cevabını verdi. 

19 mayıs 2021 chp açıklama 6 .anıtda 9e752

CHP Alanya  İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Hükümet Meydanı’ndaki ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ töreninin ardından parti binasında açıklamalarda bulundu. Karadağ’ın açıklamasına önceki dönem ilçe başkanları Ali Takavut, Sefa Çorbacı ile Şengül Yeşildal da eşlik ettiler.

19 mayıs 2021 chp açıklama 3 3741e

Atatürk’ün gençliğe çok önem verdiğini vurgulayan Başkan Coşkun Karadağ, gençlerin onun emirlerini yerine getireceğini söyledi. Karadağ, “Atatürk ey Türk gençliği diye bahsettiği söyleminde geleceğin gençlerin omuzunda yükseleceği bilinciyle kendilerine Türkiye Cumhuriyeti’nin korunması, kollanması ve ilelebet devam etmesi ile ilgili birtakım tavsiyeleri oldu. Atatürk’ün bütün ilkeleri olduğu gibi söylemleri de bizler için de tavsiye, emirdir. Genç arkadaşlarımız mutlaka bunları yerine getirecektir. ‘Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ töreninde çelengimizi sunduk. Atatürk’ümüzü yad ettik. Eski coşkuları yaşayarak bu bayramları kutlamak isterdik ama pandemi buna el vermedi. Atatürk, İstanbul’dan Samsun’a çıkarken Alanyalı bir er de Bandırma Vapuru’ndaydı. Bu erin Kale Yamacı Mezarlığı’nda bulunan mezarını ziyaret ettik. Orada ruhuna dualarımızı ettik” dedi.

19 mayıs 2021 chp açıklama 4 rozet f7585


Partiye katılan bir üyeye rozet takılması öncesi konuşan Karadağ, CHP’nin üye kayıtlarının hıncahınç devam ettiğini ifade etti. Karadağ, “CHP şu an iktidara en yakın siyasi parti. Bugün sandık geldiği zaman mutlaka iktidar olacaktır. Şu anki hükümet ülkeyi idare edemiyor. İktidar bir an önce sandığı halkın önüne koyarak helalleşmeyi burada yapmalıdır diye düşünüyorum” diye konuştu. 

19 mayıs 2021 chp açıklama 2 a6eb3

 

 

Gazeteler