head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 17 Nisan 2024

Alanya İYİ Parti ilçe başkanı Alper Arıkan; AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son gurup toplantısında ki konuşmasına ders niteliğinde tepki gösterdi.

Başkan Arıkan yaptığı konuşmada şunları söyledi: " Kıymetli basın mensupları;

Dün AKP Genel Başkanı Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Sn. Genel başkanımız hakkında yapmış olduğu açıklamayı; bir itiraf aynı zamanda provokasyonun desteklenmesi, azmettirilmesi olarak görüyor, aklımızın almadığı şekilde hayretle izliyor ve esefle kınıyoruz.

Sn. Genel başkanımıza bu denli cinsiyeti üzerinden yüklenilmesi de bir KADINI tehdit etmekten öte; son yıllarda işlenen kadın cinayetlerinin de hangi zihniyetten beslendiğini açık ve aleni şekilde göstermektedir. Bu açıklama bütün TÜRK KADININI itham altında bırakmaktadır.

Ayrıca Cumhurbaşkanı makamının sorumluluğu olan devlet terbiyesi ve asırlar öncesine dayanan devlet geleneğini de adeta yok etmekte ve KADİM TÜRK tarihinde ‘HAN’LARA HANIM’LIK ‘ yapan kadına verilen önemi ayaklar altına almaktadır. Artık ANADOLUDA ki bütün kadınlarımızın MERAL AKŞENER’İ desteklemesi farz olmuştur.

PARTİLİ CUMHURBAŞKANI makamının ülkemiz üzerinde maalesef kin ve nefret tohumlarını nasıl ektiğini net olarak görmüş ve İYİLEŞTİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEME geçişin acilen aziz milletimiz adına elzem olduğunu da belirtmek isteriz.

UNUTMAYINIZ Kİ !!!!

TÜRK KADINI milli mücadelede de en önde cesurca mücadele vermiş ve vermeye devam edecek güce sahiptir.

Sözlerimi ULU ÖNDER ATATÜRK’ÜN söylemiş olduğu cümlelerle sonlandırmak istiyorum.

‘EY KAHRAMAN TÜRK KADINI,SEN YERDE SÜRÜNMEYE DEĞİL,OMUZLAR ÜZERİNDE GÖKLERE YÜKSELMEYE LAYIKSIN’. 

 

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler