head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Başkan Coşkun Karadağ kırsaldaki grup yollarının asfaltına başlandığını Çamlıca yolu için ödeneğin çıktığının müjdesini verdi...

 

'Bu hizmetleri görmemek art niyetlilik'...

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Antalya büyükşehir Belediyesinin ilçedeki hizmetlerine ilişkin bilgi verdi. Karadağ, büyükşehirin sorumluluk alanındaki yolların asfalt çalışmasına başlandığını ifade etti. Karadağ, son dönemde tartışma konusu olan Çamlıca grup yolu için ödeneğin Muhittin Böcek tarafından onaylandığını belirtti.Karadağ, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

coşkun karadağ 27 mayıs 2021 2 2327f

Yıllarca yapılmayan boş bırakılan ve bu zamana kadar toz toprak içerisinde yaylada göç yolu üzerinde ve büyükşehirinde grup yolu olan Çamlıca Sapadere yolu büyükşehir belediye başkanımız ve meclis üyelerimizin katkıları ile birlikte 2 milyon TL bütçe ayrılarak, sıcak asfalt çalışması önümüzdeki hafta mutlaka başlanacak. Büyükşehir Belediye başkanımız sayın Muhittin Böcek talimatını verdi. Bu yayla yolu şuanda, yayla mevsimi açıldığı için çok büyük önem arzetmektedir. Aynı zamanda Karamanlar Orhan yolu yine yıllarca yapılmayan bir yol. Bu yolunda asfalt kaplamasına başlandı.Çalışmalara başlayalı üç gün oldu. Kısa zaman içerisinde orası da bitirilecek. Özellikle yaylaya göç eden halkımızın hizmetine sunulacak.Yayla yollarında çok büyük sıkıntılar var bu yollarını da özellikle İmanlı ve Uğrak yaylası'nın şu anki reglaj çalışmalarına ve Söbüçimen yolu üzerinde genişleme ve reglaj çalışmalarına başlandı. Yayla yollarının bir çoğu büyükşehirin kırsal ekipleri tarafından yapılmaya devam ediyor.Özellikle kış dönemi içerisinde bozulan yerleri reglaj çalışmaları yaparak hazır haline getirme çalışmaları başlamış bulunuyor.Diğer bir problem ise su sorunu, geçen sene yapmış olduğumuz bizim yönetim kurulu arkadaşlarımız ve partili arkadaşlarımızla yayla gezilerinde, en fazla sorunların başında su sorunu gelmekteydi.Bunların başında da Kaş Yaylasıdır. 3-4 tane yaylaya hitab eden su sorunu çözülmek üzeredir.Daha önce başka hattın Gazipaşa'ya giden hatta te konularak alınacak ve bu çalışmalarada başlandı.Oranın da su sorununu çözmüş olacağız. Aynı zamanda asat çalışmalarından dolayı bozulan birçok yolumuzun da asfalt kaplamaları yama işleri şu an devam ediyor.

karadağ ve chpliler nutuk ile 1 bb425

BU HAFTA BAŞLIYOR

Diğer bir konu büyükşehir meclis tarafından alanyamıza atanan Ahmet uzun arkadaşımız atanmıştır. Bugün görevine yazıldı ve bu hafta içerisinde başlıyor. Aynı zamanda Barış Arslan arkadaşımız da Ulaşım Hizmetler biriminde görevli olarak başlayacak. Bir ay içerisinde arkadaşımız göreve başlayacak. Aşevinde Emine Kayeoğlu göreve başladı. Çalışmaları hızla devam ediyor. Bir diğer arkadaşımız Can Baysal Etüt Merkezi Koordinasyonu olarak görevlendirildi.Büyükşehir Belediyesi başkanımız Muhittin Böcek Alanya mıza çok önem vermektedir. Alanyamızın çalışmalarını dikkatle takip etmekte ve bundan sonra da çalışmaların hızla devam edeceğinin müjdesini verdi.Antalya AKP il başkanı Muhittin böcek hakkındaki sözlerini kendilerine iade ediyorum, Muhittin Böcek başkanımız hem Antalya hem Alanya sevdalısı başkanımızın hizmetleri devam ediyor, ama bu hizmetlerin görmemek bence görme özürlü ve art niyetli olduğunu düşünüyorum. Buradan sayın başkanıma çok teşekkürlerimi iletiyorum. 

karadağ ve chpliler nutuk ile 2 12acd

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler