head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

Türk-Rus ekonomik işbirliğinin geliştirilmesi üzerine.

 

Bu yıl, dünya "salgın sonrası dönüm noktasında" ve dünya toplumunun epidemiyolojik durumu stabilize etmesi gerekiyor. Bu bağlamda, uluslararası ekonomik öngörüler dünyanın önde gelen güçleri için bir öncelik gibi görünmektedir.

Şirket tarafından Rus-Türk işbirliğini güçlendirecek ve Rusya ile iş geliştirecek bir dizi proje sunulmaktadır.

Firmamız büyük sosyal tesislerin, idari binaların ve işletmelerin yapımında uzmanlaşmıştır. İnşaat ve kurulum işlerinin tüm hacmini gerçekleştiren büyük bir yüksek teknoloji inşaat kompleksi oluşturduk.

St. Petersburg Forumu organizatörlerinin çok temsili bir etkinlik düzenlemesi planlanıyor. Rusya'nın Batılı ortaklarının ekonomik büyümesini durdurma girişimlerine rağmen, birçok ülke ve iş çevresi, yakın geçmişte muhalif olarak kabul edilen ülkelerden bile Rusya ile işbirliği yapmak ve iş geliştirmek istiyor.

Bu bakımdan şirketimizi potansiyel yatırımcı olarak değerlendirmekle ilgileniyoruz.

Örneğin, Rus Türk ortaklar olarak Irkutsk bölgesinde günde 700 ton kapasiteli bir petrol rafinerisi inşa etmeyi öneriyoruz. Yatırımcının çalışma şartları, aynı zamanda genel yüklenici, projenin değerinin% 40'ını ortak oluşturulan şirketin sermayesine yatırır. İlk tahminlere göre, böyle bir proje 25 milyon dolar.

Ayrıca Güney Rusya'da bir dizi otel inşa etmesi planlanıyor. Bunlardan biri 17.000 metrekarelik Stavropol bölgesi bölgesindeki maden sularında, projenin tahmini fiyatı 4,5 milyar ruble.

Archyz şehrinde 5 yıldızlı bir otel daha inşa edilmesi planlanıyor. İnşaat alanı 12.570 m². tahmini fiyat 1.2 milyar ruble.

Tarımsal Stavropol bölgesi için en cazip ve umut verici proje, sadece güney Rusya'nın tarım endüstrisini değil, aynı zamanda Stavropol sakinlerinin yaşam standardını yükseltebilecek bir derin buğday işleme tesisinin inşasıdır.

Herkes modern Rusya'nın dinamik bir Güç olduğunu, büyük yetkilere ve kaynaklara sahip olduğunu, abd, Çin, Japonya gibi dünyanın ekonomik ve endüstriyel açıdan en gelişmiş ülkeleriyle rekabet edebildiğini biliyor.

Rusya her yıl yerli kaynaklar pahasına ülkenin ekonomik kalkınmasına ve yakın ve uzak ülkelerden yabancı yatırımcıların çekilmesine yönelik birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Bu alandaki en temsili forumlardan biri haklı olarak St. Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu olarak adlandırılabilir - 1997'den beri Her yıl Rusya'da düzenlenen "PIEF" ve 2006'dan beri forum doğrudan Rusya Federasyonu Devlet Başkanı'nın himayesi ve katılımı altında düzenlenmektedir.

Yıllar içinde Forum, dünyanın birçok ülkesinden iş temsilcileri için önde gelen bir platform haline geldi ve Rusya, gelişmekte olan pazarlar ve dünyanın karşı karşıya olduğu önemli ekonomik konuların tartışılması.

Rusya ekonomisine yönelik yatırım anlaşmalarının sağlanmasının, Rusya ile Türkiye arasında karşılıklı fayda sağlayan ortaklığın geliştirilmesi için bir platform olan St. Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu'nun çerçevesini en etkili şekilde etkilemesini bekliyoruz.

İnşaat için ilgili belgeler kamuya açık olarak yayınlanır. 

 

 

 

 

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

Gazeteler