head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 26 Nisan 2024

Cumhuriyet  Halk Partisi’nin 98'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi...

Düzenlenen törene;

--CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ,

--CHP Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Didem Karagöz,

--CHP Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

CHP Alanya  İlçe Başkanı Coşkun Karadağ törenin ardından konuşma gerçekleştirdi. Karadağ, “Kuruluşun ve kurtuluşun partisi CHP bu ülkenin asli gücü, kan damarları, bu ülke için savaşan yiğit evlatları tarafından 98 yıl önce kurtuluş mücadelesinin sonucunda kuruldu. CHP mazlum ülkelere örnek oldu. CHP mutlaka yaşayacak ve yaşatacağız. Bugün ülkemiz zor şartlar altında idare ediliyor. CHP bu ülkenin kuruluşu, toprağında kanı olan aziz milletimizin kurduğu bir siyasi partidir.

 chp 98 yaşında 2 b7789

"DEV ÇINAR FİLİZLERİYLE YAŞAYACAK"...

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan da, “Dev çınarımız yeni filizleri ile beraber nice senelere girecek. Biz CHP saflarında ülkemizi demokrasi ile taçlandırmak için elimizden geleni var gücümüzle yapacağız” dedi.

 

"CHP TÜRKİYE’NİN UMUDU DUR"...

İlçe Kadın Kolları Başkanı Karagöz de, “CHP Türkiye’nin birleştirici gücü, yönü, uzlaştırıcı tarafı. Türkiye’nin umududur, aydınlık yüzüdür. 9 Eylül 1923 yılından bu yana onur ve gururla taşıdığımız rozeti ömrümüz boyu taşımaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

 

 

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler