head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

AK Parti Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın, Kemal Çelik, İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri, Alanya’nın doğu yaylalarına çıkartma yaptı...

akp yaylalarda 1 2c9a6

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın, Kemal Çelik, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanları Kaplanhanı, Söğüt, Çayarası, Keşbeleni ve Gevne Yaylalarını ziyaret etti.

akp yaylalarda 2 d0fa6

Kaplanhanı ve Çayarası yaylasında esnafı ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Milletvekilleri buradan Söğüt, Keşbeleni ve Gevne yaylalarında vatandaşlarla bir araya gelerek hem talepleri dinlediler hemde sobhet ettiler.

akp yaylalarda 3 70dc6

Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan Başkan Toklu, ‘‘Antalya Milletvekillerimiz Sayın İbrahim Aydın, Sayın Kemal Çelik, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyemiz ve Mahalle Başkanlarımızla birlikte Kaplanhanı, Söğüt, Çayarası, Keşbeleni ve Gevne yaylalarımıza ziyarette bulunarak esnafımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. İçinde bundumuğuz Ahilik Haftası dolayısıyla bu özel ve anlamı günün güzelliğini esnafımızla paylaştık. Yaylalarımızda ki vatandaşlarımızla tadına doyamadığımız sohbetler gerçekleştirdik.’’ ifadelerine yer verdi.

Ziyaretlerden oldukça memnun olan halk, Milletvekillerine ve İlçe Başkanına yaylalarda ki sıkıntıları ve talepleri iletti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler