head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 27 Nisan 2024

CHP Alanya İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen dayanışma kahvaltısında konuşan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “CHP iktidarı gözüktü. Bu ülkeyi yönetemeyen iktidar en kısa zamanda sandığı halkın önüne koymak zorunda” dedi...

chp kahvaltısı 1 a05f7

CHP DAYANIŞMA KAHVALTISI MİTİNG HAVASINDA GEÇTİ... 

CHP--Cumhuriyet Halk Partisi Alanya  İlçe Teşkilatı bugün dayanışma kahvaltısında buluştu. Dimçayı Çağlayan Piknik’te gerçekleşen etkinliğe CHP eski İl Başkanı Nusret Bayar, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, CHP eski Antalya Milletvekili Devrim Kök, CHP eski İlçe başkanları Mevlüt Güven, Sefa Çorbacı, Şengül Yeşildal, Ali Takavut, İYİ Parti İlçe Sekreteri Şefik Bahçe ve parti yöneticileri, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp ve dernek başkanları, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Şubesi birim amirleri, muhtarlar ve partililer katıldı.

chp kahvaltısı 7 1ac73


KARADAĞ’DAN GÜNDEM DEĞERLENDİRMESİ...

chp kahvaltısı 2 84595


Dayanışma kahvaltısına katılan herkese tek tek teşekkür eden CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Üniversite öğrencilerinin yaşadığı barınma sorununa değinen Karadağ, hükümetin gençlerin yurt sorununu bilerek çözüme kavuşturmadığını söyledi.

chp kahvaltısı 3 4b16d

Karadağ, “Üniversite öğrencilerinin parkta yatması ve uygun bir ortam içerisinde okullarına gitmesinin engellenmesiyle onları farklı adreslere yönlendirme çabası içindeler. CHP, belediyeler ve birçok kurumla birlikte yurt sorununu el ele çözmek için mücadele ediyor. CHP iktidarında gençlerimizin hem KYK hem de birikmiş birtakım borçlarının affedileceğinin müjdesini genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu müjdeledi” diye konuştu.

chp kahvaltısı 4 eray 7ad76

BAŞKAN KARADAĞ: "CHP İKTİDARI GÖZÜKTÜ"...

Hayat pahalılığının her geçen gün arttığını vurgulayan Karadağ, CHP iktidarında ülkedeki birçok sorunu çözmek ve ikinci yüzyıla girmek için partinin tüm programlarının hazır olduğunu söyledi. CHP’nin en kısa zamanda iktidar olacağını söyleyen Karadağ, “CHP iktidarı gözüktü. Bu ülkeyi yönetemeyen iktidar en kısa zamanda sandığı halkın önüne koymak zorunda” ifadelerini kullandı.

chp kahvaltısı 5 d1222

 

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler