head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene katıldı. Başkan Yücel, tüm muhtarların gününü kutladı...

muhtarlar 2 41f55

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene katıldı. Törene, Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, siyasi parti temsilcileri ve muhtarlar ile kurum amirleri katıldı.

muhtarlar 3 14141

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNULDU...

Tören kapsamında Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma gerçekleştiren Başkan Yüksel, “Muhtarlar demokrasinin en küçük olmasına karşın en temel yapıtaşını oluştururlar” dedi.

muhtarlar 4 997de

BAŞKAN YÜCEL’DEN MUHTALARA KUTLAMA...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, günün anısına muhtarlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi. “Alanyamızı geliştirmek ve güzelleştirmek için uğraş veren tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum” diyen Başkan Yücel, muhtarlarla sohbet etti.

 

 

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler