head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 26 Nisan 2024

Siyasete heyecan ve kan getiren ; Önce vatan diye haykıranların birleştiği Zafer Partisi Ankara'da genel merkez binasının açılışını Türkiye'nin dört bir yanından gelen partililer ve sempatizanları ile çoşkuyla gerçekleştirdi...

ZAFER PARTİSİ GENEL MERKEZİ AÇILDI 2 d74b4

Ankara Seymenlerinin gösterilerinin renk kattığı açılışa Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit ÖZDAĞ'ın konuşması damga vurdu.

ZAFER PARTİSİ GENEL MERKEZİ AÇILDI 3 433c6

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit ÖZDAĞ, ülkemizin genel durumuna ait tespitlerini yaptığı konuşmasında Türk halkına şu konularda söz verdi:

"- Bugünkü iktidar aile şirketidir.Biz Türk Milletiine Türk Devleti'ni geri vereceğiz

- Bugün Z Kuşağı olarak nitelendirilen gençliğe biz "Zafer Kuşağı" diyoruz. Atatürk'ün "Ey Türk Gençliği" diye seslendiği bu gençlik ile "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuruluş esasları üzerinde yeniden inşa edeceğiz.

-Milli birliği hırpalanan Türkiye'de milli birliği Türk halkı ile yapacağız. Milli Bayramları dini bayramları yıllardır bir millet gibi kutlayamıyoruz.Bir millet gibi yaşayamıyoruz.Türk Milletini tekrar milli bir ülkü etrafında, Milli birlik etrafında birleştiriceğiz.

-Büyük bir ekonomik krizdeyiz. Üretim tıkanmış, insanlar borçlu ve kıtlık kapıda. Ve en önemli sorun kötü yönetim.Biz üreten Türkiye diyoruz.AVMlerin değil fabrikaların işlediği bir Türkiye için buradayız.Türkiye'yi soyanlarIarı uyarıyorum, kim olduğunuzu biliyoruz. bizden çaldıklarınızı Türk halkına iade edeceğiz."

ZAFER PARTİSİ GENEL MERKEZİ AÇILDI 5 670ce

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Ümit ÖZDAĞ'ın konuşması sık sık" Türkiye Türktür, Türk kalacaktır", " Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları ile kesildi.

Stratejik güç mühendisliğinin amacına değinen Ümit ÖZDAĞ, "Anadolu Kalesi Projesi" ile Türkiye de bir tane sığınmacı kalmayacak sözünü yineleyerek, Suriyelilerin ülkelerine gönderilmesi için bir kampanya başlatattıklarını ve bu kampanyaya destek beklediğini ilave etti.

ZAFER PARTİSİ GENEL MERKEZİ AÇILDI 4 16e54

Büyük bir çoşku ve kalabalık eşliğinde Genel Merkez Hizmet Binası açılış töreni 6 Kasım 2021 Cumartesi Günü saat 14.00’da Zafer Partisi genel Başkanı Prof.Dr.ÜMİT özdağ tarafından açıldı.

ZAFER PARTİSİ GENEL MERKEZİ AÇILDI 7 SEYMENLER 2 a753d

Zafer Partisi Antalya İl Başkanlığı, Başkan Galip İLYA öncülüğünde Ankara'ya adeta çıkartma yaptılar. Kadın ve Çocuk Politikalrından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Jülide Nihal YILMAZ, Genel Sekreter İsmail KONCUK başta olmak üzere Zafer Partisi yetkilileri ile görüştüler.

ZAFER PARTİSİ GENEL MERKEZİ AÇILDI 8 69cc2

Açılış sonrası Anıtkabir'e giderek Türklerin Başbuğu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'e saygı ve minnetlerini sundular.

ZAFER PARTİSİ GENEL MERKEZİ AÇILDI 9 0f845

 

ZAFER PARTİSİ GENEL MERKEZİ:

Adres: Nasuh Akar Mah. 1400. SK. No: 10 Çankaya/ANKARA

Tel:0312 285 17 70

 

 

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler