head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Batı bölgesi mahalle temsilcileri ile kahvaltıda bir araya gelen CHP Alanya ekibi ardından Konaklı ve Payallar Hal esnaflarınıziyaret etti...

halde ilkson 90400

CHP Alanya İlçe Örgütü, Konaklı'da batı bölgesi mahalle temsilcileri ile bir kahvaltı toplantısı düzenledi. İlçe başkanı Coşkun Karadağ, ilçe yöneticileri Antalya BŞB meclis üyesi Erkan Demirci, Alanya Belediyesi meclis üyesi Hüseyin Yaman ve Kırsal hizmet Birimi müdürü Ahmet Uzun'un da katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Karadağ; ikincisini düzenledikleri bu toplantılara daha geniş kitleler ve farklı iş kollarındaki kişilerle devam edeceklerini söyledi. Mahalle temsilcilerinin parti mücadelesi ve temsiliyet anlamında önemine vurgu yaparak ekonomik krizin ve doğu bölgesinde etkili olan orman yangınlarının orada yaşayan vatandaşlarımızı derinden etkilediğini ancak yangından zarar gören bölgelerde orman emtiasının yine ihaleyi alan 3-5 kişiye yaradığını belirterek evi yanan vatandaşlarımızın konteynerlerde yaşamaya mecbur bırakıldığını söyledi. Satılan orman emtiasının o bölgede yaşayan insanlara dağıtılması için meclise önerge verdiklerini, 18 yılda kesilen ağaçların iki katının iki yıl içerisinde kesildiğini de sözlerine ekledi.

 

halde son b8b78

Toplantıda söz alan Güzelbağ ve Bayır mahallesi temsilcileri de;
yeşil kalan bölgelerdeki orman ürünlerinin bile satılarak yeşil alan bırakılmamasından duydukları rahatsızlığı dile getirerek konteynerde kalan vatandaşlara odun yardımı bile yapılmadığını söylediler.

HAL ZİYARETLERİ...

Toplantının ardından Konaklı ve Payallar Halini ziyaret eden CHP ekibi hal esnafıyla konuştu. Kurdaki dalgalanma ve ekonomik krizin etkilerini derinden hisseden üretici ve hal esnafı, ürünlerini satamadıklarını, dolar kuru düşmesine rağmen girdi fiyatlarında hiç bir değişiklik olmadığını, aldığı üründen de sattıkları üründen de zarar ettiklerini, sıkıntı içinde olduklarını dile getirdiler.

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler