head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 26 Nisan 2024

Milliyetçi  Hareket Partisi ( MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP eski Antalya Milletvekili ve MYK (Merkez Yönetim Kurulu) Üyesi Hüseyin Yıldız, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Dr. Yavuz Uysal ve MHP yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler...


Basın mensuplarına Ülke ve Alanya gündemine dair açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Covid-19'un 2021 yılında da etkili olduğunu belirterek "Yeni yeni bu tür toplantılar yapmaya başladık ve inşallah bundan sonra sizlerle daha sık bir araya geleceğiz" dedi.

 

BAŞKAN TÜRKDOĞAN ESNAFA SESLENDİ; " HALKIMIZ İÇİN YÜZDE 10 İNDİRİM YAPIN"...


Türkiye'de suni bir şekilde ekonomik kriz havası yaratılmaya çalışıldığını söyleyen  Başkan Türkdoğan, "Ülkemizde özellikle dövizde bir dalgalanma meydana geldi. Hükümetimizin aldığı tedbir ve önlemler ile de bu bir noktada durduruldu. Maalesef dövizin dalgalandığı sürede meydana gelen ürünlerdeki fiyat artışlarını geriye çekmeyen ticaret erbapları var, şirketler var, zincir marketler var. Bununla ilgili Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin talimatlarıyla başlatmış olduğumuz Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyamız var. Bu kampanyamıza Alanya'daki bütün firma sahiplerinin, şirketlerin, esnafın destek vermesini ve güçleri nispetinde en az yüzde 10 indirime gitmelerini rica ediyoruz. Teşkilat olarak esnafımızı ziyaret edip, bu talebimizi ilettik ve çok olumlu tepkiler aldık" ifadelerini kullandı.

vekil yıldız 42083

VEKİL YILDIZ; "ÜLKEMİZİ DAHA GÜÇLÜ BİR GELECEK BEKLİYOR"...

Güçlü ülkelerin savunma sanayiinde yaptığı üretim hamleleri ile dünyada ki saygın ve güçlü yerini aldığını belirten 23.dönem Antalya Milletvekili ve MYK (Merkez Yönetim Kurulu) Üyesi Hüseyin Yıldız, Ülkemizin gelecek yılları daha güçlü ve refah içinde olacak"dedi.

türkdoğan ve basın 0be3f

Kahvaltı sonrası,yeni yıl dileklerinin ardından günün anısına toplu fotoğraf çekildi.

türkdoğan ve basın.2 9c7d1

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler