head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Gazetecilik; mesaisi bir ömür devam eden ve fedakarlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır."

Yine Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ifade ettiği gibi "Şüphesiz demokrasi, haber alma ve ifade özgürlüğüyle güçlenir ve zenginlik kazanır.

Bin bir güçlükle mesleklerini icra etmeye çalışan değerli gazetecilerimizin çabaları takdir edilmesi gereken bir durumdur." Gazetecilerimizin, meslek ilkelerini ve Türk milletimizin hassasiyetlerini dikkate alarak, doğru bilgilendirme görevini en güzel şekilde yapacağına ve demokrasimize katkıda bulunmaya devam edeceğine inancım tamdır. Türkiye’nin ve tüm insanlığın korona virüs salgını sebebiyle, çok önemli bir süreçten geçtiği bu günlerde gazetecilik mesleğinin ne denli zor ve önemli olduğunu bir kez daha ifade ediyorum. Bu anlamlı günde basın şehitlerimizi yad ediyor, Başta ülkemiz sathında önemli bir yere sahip olan Alanya’mızın değerli gazetecileri olmak üzere, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile kamuoyunun sesi olma görevini yürüten tüm gazeteci arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Mustafa TÜRKDOĞAN

MHP Alanya İlçe Başkanı

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler