head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 18 Nisan 2024

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan'a yanıt verirken, yetkililerin kim olduğunu açıkladı... 

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, ilçe teşkilat  binasında basın toplantısı düzenledi.

MUSTAFA TÜRKDOĞAN 1 ŞUBAT 2022 1 955bb

BAŞKAN TÜRKDOĞAN; "İSKELE DE YETKİLİ TARIM BAKANLIĞI VE BALIKÇILAR KOOPERATİFİ,AMA BİZ DESTEĞE HAZIRIZ"DEDİ...

İskelede meydana gelen göçüklerle ilgili  Alanya İYİ Parti ilçe başkanı Alper Arıkan'ın 'Yetkililer kim' sorusuna yanıt veren  Başkan Türkdoğan, "Alanya’mızın göz bebeği olan iskele bölgesinde iç açıcı olmayan görüntülerle karşılaştık. Bu durum için yetkilileri ve ilgilileri göreve davet ettik. Oradaki bütün yetki ve sorumluluk, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından kiraya verilen Alanya Balıkçılar Kooperatifine aittir. Yetki kimdeyse gereği yapılmalı" dedi.
Cumhur İttifakı ruhuyla çalışmalara devam edileceğini ifade eden Türkdoğan, " Fırtına, sağanak yağmur ve kar yağışı gibi olumsuz hava koşullarının yaratmış olduğu etki gerek Antalya Büyükşehiri gerekse Alanya ilçemizi etkiledi. Diğer taraftan bütün dünyayı covit salgınıyla birlikte etkisi altına alan zamlar ve artışlar var. Vatandaşlarımızın da bizimde canımız yandı.  Evet, özellikle elektrik zamları herkesi etkiledi. Sadece elektrik değil, su faturalarındaki artışlara da dikkat çekmek istiyorum. Bu zamlara yeniden düzenlemeler bulunabilir. Yeni düzenlemeyle umarım yapılan zamlar bir nebze olsun aşağı doğru çekilir. Her şeyden önce ekonominin de ötesinde önemli olan ülkenin ve milletin bakasıdır.
Alanya belediyesi, sosyal belediyecilik ve üretken belediyecilik anlayışıyla çalışmalara devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerimizin yararlandığı etüt merkezimiz faaliyette geçirdik. Payalar Mahallesinde eski belediye binasının olduğu yere öğrencilerimiz için bir etüt merkezi daha oluşturulacak. Bunların yanında ihtiyaç sahibi ailelerimizin yararlanabileceği kreşimiz yapım aşamasında. Aşevi çalışmamız da var, en kısa zamanda o da faaliyete geçecek. Kimsesiz yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımız için, huzur evi projemiz var. Alanya belediyemiz, Alanya’nın çehresini değiştirecek, ufkunu değiştirecek mega projelerime devam ediyor" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler