head
2183026 810x458 75f08
Salı, 23 Nisan 2024

Kemer Otopark ve Pazar Yeri Projesi’nin temeli atıldı Turistik ilçeye modern pazar yeri ve otopark yapılacak...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Otopark ve Pazar Yeri Projesi’nin temeli törenle atıldı. Başkan Muhittin Böcek, göreve geldikleri günden bu yana Kemer’e 76 milyon 650 bin lira yatırım yaptıklarını açıkladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, turizmin incisi Kemer’e modern bir kapalı pazar yeri ve otopark kazandırıyor. Kemer Otopark ve Pazar Yeri Projesi’nin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Milletvekilleri Cavit Arı ve Rafet Zeybek, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Başkan Muhittin Böcek, törende yaptığı konuşmada, doğup büyüdüğü Antalya’ya hizmet borcunu ödeyebilmek için yola çıktığını ifade etti. Başkan Böcek, ilçenin önemli bir ihtiyacı olan kapalı pazar yeri ve otopark projesini, seçim bildirgesinde yer almamasına rağmen Kemer’e kazandırmak için kolları sıvadıklarını söyledi.

EMRİNİZDEYİZ...

“Tarih hayal edenleri değil, gerçekleştirenleri yazar” diyen Başkan Muhittin Böcek, göreve geldiği günden bu yana Kemer’e alt yapı dahil 76 milyon 650 bin lira yatırım yaptıklarını açıkladı. Kemer’de Cumhuriyet Meydanı düzenlemesi de gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Böcek, “Bugüne kadar hep kulağa hoş gelen şeylerin değil yapabileceğim şeylerin sözünü verdim. Söz Muhittin Böcek sözü diye başladım. Bana verilen oyları hep helal ettirerek bugünlere geldim. Kimseyi ötekileştirmeden hizmet ediyoruz. Oy veren vermeyen bütün vatandaşlarımızın emrindeyiz. Tüm çalışma arkadaşlarım da bu anlayışla vatandaşlarımıza hizmet ediyor ve edecek. Siyaseti ilçe başkanları yapacak. Ben sevgili Kemerlilerin emrindeyim. Benim arkadaşlarım da sizlerin emrindedir” diye konuştu.

Başkan Muhittin Böcek, 3 bin metrekarelik alana inşa edilecek Kemer Otopark ve Pazar Yeri Projesi’nin, gününden önce bitirileceği konusunda yüklenici firmadan söz aldığını ifade etti.

ATATÜRK ANITI’NA SALDIRANLARI KINADI...

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Samsun’da Atatürk anıtına saldıranları da şiddetle kınayarak, “Biz kendisini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kabul eden bütün vatandaşlarımızla, Cumhuriyetimizin temel değerlerine, demokrasimize sahip çıkacağız. Atatürk’ün devrim ve ilkeleriyle yola yürümeye devam edeceğiz” dedi.

ÇOK UYUMLU ÇALIŞIYORUZ...

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibiyle çok uyumlu çalıştıklarını belirterek, “Çok iyi bir işbirliği içindeyiz. Bugün Kemer’e bir güzellik daha katıyoruz. Kemer kurulduğundan beri Pazartesi pazarı burada yapılıyor. Kemer bu proje ile daha modern bir pazar yerine kavuşacak. Ayrıca Kemer 1 girişindeki takı da yine Büyükşehir Belediyesi yapacak. Birlikte Kemer’e hizmet etmek için buradayız. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Kemer’e hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve protokol üyeleri sahneden butona basarak Kemer Otopark ve Pazar Yeri Projesi’ne ilk harcı koydu.

158 PAZAR YERİ...

Kemer’in önemli bir ihtiyacına cevap verecek Kemer Otopark ve Pazar Yeri Projesi 3 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilecek. Alanın üzeri saç kenet kullanılarak kapatılarak, gölgelik ihtiyacı karşılanacak. Alanın hem kapalı pazar yeri hem de otopark olarak kullanılmasına imkan sağlanacak. 158 pazar yeri alacak şekilde planlanan proje, pazar kurulmadığı zamanlarda 130 araç park edebilecek şekilde düzenlenecek. Alanda ayrıca bisiklet ve motosiklet park alanları bulunacak.

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler