head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Alanya Belediyesi tarafından Payallar Mahallesi’nin en önemli ulaşım arterlerinden birisi olan ve halk arasında Çamur Yol olarak bilinen Payalır Caddesi’nde yenileme çalışması başlatıldı.
Payallar Mahallesi’nde başta mahalle içi ulaşım olmak üzere Emişbeleni ve Payallar Düğün Salonu’na ulaşımı sağlayan Payalır Caddesi sil baştan yenileniyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan caddede eski asfalt sökülerek genişletme çalışması yapılıyor. Genişletme çalışmasının ardından kaldırım çalışması yapılarak cadde sıcak asfalt ile kaplanacak.

ÇAMURLU YOL 4 eddb6

BAŞKAN YÜCEL İNCELEMELERDE BULUNDU

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel çalışma yapılan yolda incelemelerde bulundu. Alanya’nın dört bir yanında asfalt çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Yücel, “Payallar Mahallesi’nde oldukça önemli bir yolu daha sıcak asfalta kavuşturuyoruz. Bölge halkımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

ÇAMURLU YOL 2 cb17b

KONAKLI, PAYALLAR VE EMİŞBELENİ’NE ULAŞIMI SAĞLIYOR

Çalışmayı memnuniyetle karşılayan Payallar Mahalle Muhtarı Ali Öztürk, Payallar’ın 3. büyük yolunun düzenlenmesine mutlu olduklarını belirterek, “Konaklı, Emişbeleni ve Payallar sakinleri bu yolu çok yoğun kullanıyor. Sıcak asfalt yapılacak olması son derece sevindirici. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

ÇAMURLU YOL 1 69d60

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler