head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Antalya DSİ 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun’un ev sahipliğinde AK Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve Yönetim Kurulu Üyeleri DSİ 13. Bölge Müdürlüğünde bir araya geldi...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugün Antalya’da İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, Antalya Milletvekili İbrahim aydın ve DSİ 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun ile bir araya gelerek Alanya’da yürütülen çalışmaların ve yaz döneminde ortaya çıkabilecek sıkıntılarla ilgili önceden önlem alma konusu üzerine istişareler yapıldı.

Öncelikli hedeflerinin hazırda devam eden yatırımların tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunabilmek olduğunu aktar Başka Toklu, hükümetin Alanya’ya her yatırımının takibini sürdürdüklerini, vatandaşların en kaliteli hizmeti alabilmeleri için çalıştıklarını aktardı.

Bugün Antalya’da gerçekleşen toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Toklu; ‘‘İl Başkanımız Sn. Av. İbrahim Ethem Taş, Antalya Milletvekilimiz Sn. İbrahim Aydın, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Antalya DSİ 13. Bölge Müdürümüz Sn. Hayrullah Coşkun ile bir araya geldik. Yaz döneminden önce oluşabilecek sıkıntılar için önceden önlemlerimizi almak adına toplantımızı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntı yaşamaması için bu yönde çalışmalarız sürecektir. Bölgemizde devam eden tüm yatırımlarımızın yakinen takibini sürdürüyoruz. Devam etmekte olan yatırımları biran evvel tamamlayıp halkımızın hizmetine sunmak ana hedefimizdir. Bugün bizlerle birlikte olan, Alanya’mızla ilgili olan tüm konularda desteğini hissettiğimiz değerli İl Başkanımız Sn. Av. İbrahim Ethem Taş’a ve Milletvekilimiz Sn. İbrahim Aydın’a teşekkür ediyoruz.’’ İfadelerine yer verdi.

 

 

 

HABER: Sariye KAYATURAN

Gazeteler