head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

'Af dileyeceğinden kendisinin de haberi yokmuş'...

Resmi Gazete’deki kararda ‘görevden affını istediği’ belirtilen' Bekir Pakdemirli’nin bugün için Binali Yıldırım ile program yaptığı ortaya çıktı. Programa ait tanıtım, AKP Erzincan İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanı kararıyla ‘görevden af talebi kabul edildiği’ açıklanan Bekir Pakdemirli’nin bugün için ‘Tarım ve Orman Bakanı’ sıfatıyla AKP ziyareti olduğu öğrenildi.

komedi 2 cee9b

AKP Erzincan İl Örgütü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile Bekir Pakdemirli’nin bu sabah saat 9.30’da Erzincan’da olacağı belirtildi. Paylaşımda, “Son Başbakanımız, Genel Başkanvekilimiz Binali Yıldırım, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Erzincanımıza teşrif edecek” denildi. Ancak, 'af talebi'nin ardından paylaşım silindi.

'Haberi yokmuş'...
Duyuruyu sosyal medya hesabından paylaşan CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, Pakdemirli’nin 'görevden affını istediğinden' haberinin olmadığını söyledi. Taşçıer, “Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de görevden alındı, Saray lügatına göre "af diledi". Ama Bekir Bey'in af dileyeceğinden kendisinin de haberi yokmuş. Dün akşam AKP Erzincan İl Başkanlığı'nın paylaştığı ve sabah uyanınca sildikleri görsel durumu anlatıyor” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

Gazeteler