head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Yücel, tüm vatandaşları kutlama programı kapsamında Alanya Belediyesi’nin düzenlediği Ece Seçkin konserine davet etti...

başkan yücelden 23 Nisan daveti 2 e8deb


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Egemenliğin millet iradesine verildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi 23 Nisan 1920 tarihinde kuruldu. 23 Nisan, egemenliğin kayıtsız şartsız milletimize ait olduğu gün olarak tarih sayfalarına altın harflerle yazılmış bir gündür. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarına armağan etmiş ve bayram olarak kutlanmasını sağlamıştır. Yarın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılını kutlayacağız. Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan bu anlamlı günü bu yıl da heyecanla karşılıyoruz.

En kıymetli varlığımız ve yarınlarımızı kuracak olan çocuklarımıza sahip çıkarak, onları sağlıklı, başarılı, manevi değerlerine bağlı erdemli bireyler olarak yetiştirmek en büyük görevimizdir. Onlar için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygularla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.”

başkan yücelden 23 Nisan daveti 3 362b2

BAŞKAN YÜCEL’DEN KONSERE DAVET...

23 Nisan’da yapılacak olan Ece Seçkin konserine tüm vatandaşları davet eden Başkan Yücel, “Bizler de bu anlamlı günü önce İskele Şelale Meydanı’nda yapılacak etkinliklerle akşam ise düzenleyeceğimiz bir konserle kutlayacağız. Ünlü sanatçı Ece Seçkin ile çocuklarımızı, gençlerimizi buluşturacağız ve güzel bir etkinliğin altına daha imza atacağız. Tüm vatandaşlarımızı 23 Nisan Cumartesi günü saat 21.00’de Alanya Belediye Sarayı arkasındaki alanda yapılacak olan konserimize davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

başkan yücelden 23 Nisan daveti 4 15ab8

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler