head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

MHP--Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Türkdoğan mesajında;

"Rahmeti, mağfireti ve bereketi ile hayatımızı kuşatan mübarek ramazanın son günlerinde manen bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesini karşılamanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

İnsanlığa rehber, şifa ve ebedi mutluluğun anahtarı, âlemlere rahmet olarak gönderilen Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir. Kur’an’ın getirdiği tevhit, adalet, merhamet, sevgi gibi insanı ve toplumu yücelten değerlerle buluşarak huzurlu ve onurlu bir hayata kavuşmayı ifade etmektedir.

Rabbimizin engin rahmetiyle umut, bağışlanma ve huzur kapılarının açıldığı Kadir Gecesi, derin bir tefekkür ve samimi bir muhasebe ile böylesi müstesna geceleri kendimizi yenileme fırsatı olarak değerlendirmeli, hikmet gözüyle kendimizi sorgulayıp, özeleştiri yapıp, işlediğimiz hatalara tövbe edip af ve bağışlanma dilemeliyiz.

Kadir Gecesi’nde açılan ellerin Cenab-ı Allah katında geri çevrilmeyeceğine yürekten inanıyor, mazlumların ahının yerde kalmamasını, zulümle abat olacaklarını zannetme yanlışına düşen zalimlerin layık oldukları acıklı sonuçlarla eninde sonunda karşılaşmalarını temenni ediyorum.

Ramazan ayının birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, bin aydan daha hayırlı bu gecenin, bütün insanlığın güven, huzur ve sağlık içerisinde daha nice Bayramlara erişmesine vesile olmasını diliyorum. Bu düşüncelerle Aziz milletimizin ve Türk-İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi'ni içtenlikle kutluyor, hayırlara vesile olmasını ve yapılan duaların kabul görmesini içtenlikle niyaz ediyorum."dedi.

 

 

 

HABER: Sariye KAYATURAN

Gazeteler