head
2183026 810x458 75f08
Salı, 16 Nisan 2024

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve yönetimi Aytemiz Alanyaspor'u Denizli deplasmanında yalnız bırakmayacak...


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Pazartesi günü Denizli çıkarması yapacak. Toklu ve ekibi Denizli'de Süper Lig temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor ile Yukatel Denizlispor arasında oynanacak olan mücadeleyi tribünden takip ederek, turuncu yeşilli ekibe destek verecek.


Alanyaspor sevgisi ile bilinen ve bugüne kadar bir çok proje ve etkinlikle takıma olan desteğini gösteren Başkan Toklu, kritik deplasmanda takımımızı yalnız bırakmayacağız diyerek, "Pazartesi günü deplasmana gideceğiz ve takımımıza desteğimizi göstereceğiz. Biz her platformda ve her ortamda dilimizin döndüğünce Alanyaspor'un Alanya'nın ortak değeri olduğunu ve Alanyaspor'un Alanya'nın bir markası olduğunu ifade ediyoruz. Bu önemli deplasmanda ilçe teşkilatı olarak yer alacağız." dedi.


Alanyaspor deplasmanına katılımın fazla olması için çağrıda bulunan Başkan Toklu,"Tüm siyasi ilçe başkanlarını, tüm kurum ve STK'ları ekipleriyle birlikte Denizli deplasmanına çağırıyor, Alanyasporumuzu yalnız bırakmayalım diyoruz." şeklinde konuştu.

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler