head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Bal Ligi 7. Grup'ta sezonun ilk yarısını lider olarak tamamlayan Kestelspor, ligin ikinci yarısında daha güçlü bir kadroyla mücadele edebilmek için transferlere başladı. Mavi beyazlı ekipte 4 oyuncu ile de yollar ayrıldı...

Bölgesel Amatör Lig'deki gururumuz Kestelspor, ligin ikinci yarısı için transfer çalışmalarına başladı. İlk olarak Yozgatspor'un başarılı hücum oyuncularından Nizamettin Akgül'ü renklerine bağlayan mavi beyazlı yönetim, Yunus Emre Spor'dan da stoper Yavuz Özsevim ile sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Kestelspor Başkanı Levent Uğur, "Tranfserlerimiz camiamıza hayırlı olsun. Taraftarlarımıza daha iyi bir Kestelspor izletebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Öte yandan, Kestelspor'da sezonun ilk yarısının sona ermesiyle birlikte bazı oyuncularla da yollar ayrıldı. Alaattin Közen, Görkem Şekerkaya, Kadir Şentürk ve Cihan Yeşilırmak ile karşılıklı olarak anlaşarak bu oyuncuları gönderen Kestelspor Başkanı Levent Uğur, "Aramızdan ayrılan futbolcularımıza, bugüne kadar verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, futbol hayatlarında başarılar dileriz" dedi.

 

 

 

 

 

 

HABER:Emine YILMAZ

Gazeteler