head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca ile yollarını ayıran Kestelspor'da yeni hocanın ismi belli oldu. Mavi beyazlılar ayrıca, kaleci Enes Çetin'i de renklerine bağladı...

kestelspor logoindir 9 c114f

KESTELSPOR DAN İKİ TRANSER...

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup'ta liderliğini sürdüren temsilcimiz Kestelspor, dün teknik direktöre Hakan Hayati Karaca ile yollarını ayırmıştı. Şampiyonluğa koşan Kestelspor'da yeni teknik direktörün ismi büyük ölçüde belli oldu. Kestelspor yönetiminin, son 3 sezondur BAL Ligi ekiplerinden Akşehirspor'u çalıştıran Cenap Taner ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Deneyimli çalıştırıcının Akşehirspor'daki görevini de bıraktığı gelen bilgiler arasında.

LEVENT UĞUR UN YENİ TRANSERİa536cc10 2e2d 4ef0 9370 f2cf2cd58704 01dd2

KALEYE TAKVİYE YAPILDI...
Kestelspor yönetimi, takımın kadrosunu bir de kaleci transferi yaparak güçlendirdi. Mavi beyazlı yönetim, bir süredir görüşme halinde oldukları kaleci Enes Çetin'i Kestelspor renklerine bağladı.

Geçen sezon BAL Ligi'nde Derincespor forması ile şampiyonluk yaşayan, 3. Lig'de de başarılı bir sezon geçiren kaleci Enes Çetin, kendisini Kestelsporlu yapan imzayı bugün attı. İmza töreninde konuşan Enes, "Kestelspor ile bir şampiyonluk daha yaşamak için geldim" dedi.

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

 

Gazeteler