head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Online kayıtlar başladı...

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM) hijyen ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde 1 Mart itibariyle faaliyetlerine yeniden başlıyor.

ASFİM’de yeni dönem kayıtları 22 -27 Şubat tarihlerinde online olarak yapılacak. Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında kapatılan ASFİM merkezlerini kontrollü bir şekilde açarak, vatandaşları sağlıklı ve hareketli yaşamla buluşturmaya hazırlanıyor.

--Kepez,

--Konyaaltı,

--Varsak,

--Serik,

--Manavgat,

--Kumluca,

--Elmalı ASFİM, 1 Mart tarihinden itibaren vatandaşların kullanımına açılıyor.

osim 2 b05a5

SADECE FİTNESS KURSU AÇILACAK...

ASFİM’in ücretsiz spor hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların, 22- 27 Şubat tarihleri arasında yeni dönem kayıtları için www.abbsporhizmetleri.com adresinden başvuru yapmaları gerekiyor. ASFİM’de Covid-19 önlemi kapsamında sadece fitness kursu açılacak.

 

ÖNLEMLER ALINDI...

ASFİM’lerde Covid-19 önlemleri kapsamında spor yapacak vatandaşların sağlığı için gerekli tedbirler alındı. Sağlık Bakanlığı’nın salgın yönetimi ve çalışma rehberi kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından, uzun süre kapalı kalan ASFİM salonlarının dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştirildi. Spor salonlarını kullanacak vatandaşlar salona girişte ve çıkışta maske takacak. Girişlerde vatandaşların ateşi ölçülecek. Step aerobik, zumba ve pilates gibi grup dersleri yapılamayacak. 

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler