head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Bu sezon 3. Lig’de Alanya’yı temsil edecek olan Alanya Kestelspor’un kongresi yapıldı...

kestelsporda kongre 2 214d4

Mevcut başkan Levent Uğur güven tazelerken, tüzük değişikliği ile Kestelspor’un adı ‘ Alanya Kestelspor’ oldu.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve tarihinde ilk kez TFF 3. Lig’e yükselen mavi beyazlılar, yeni sezona daha da güçlenerek girmek için  Seçimli Genel Kurul yaptı.

AKM--Alanya Kültür Merkezi’nde yapılan Seçimli Genel Kurul’da mevcut başkan Levent Uğur, tek aday olarak girdiği seçimde yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

kestelsporda kongre 4 başkan levent uğur 8c9a8

Kestelspor’un hedefleri olan bir takım olduğunu söyleyen başkan Levent  Uğur, takımı daha da ileriye götürmek için yeni yönetim kurulu ile birlikte ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

 

kestelsporda kongre 3 başkan yücel f7b81

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de:"Profesyonel arenadaki temsilcimiz Alanya Kestelspor'umuzun Genel Kuruluna coşkulu ve herkesin destek sağladığı katılım oldu. Yenilenen güçlü yönetimi ile yeniden göreve gelen Kulüp Başkanımız Levent Uğur ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eder, başarılarla dolu bir dönem olmasını dilerim."dedi. 

 

ALANYA KESTELSPOR KONGRENİN ARDINDAN YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ...

 

İŞTE ALANYA KESTELSPOR’UN YENİ YÖNETİMİ:

-Hasan Erdoğan -Adem Çalış -Adem Tunç -Ahmet Gül -Ali Akkaya -Alp Aslan Punar -Alper Müftüoğlu -Alptuğ Bildirici -Aykut İpekten -Bayram Ali Geçgel -Bülent Filiz -Bülent Yılmaz -Doğan Ağaoğlu -Emrullah Çakal -Hakan Dizdaroğlu -Hakan Kasmuş -Hakan Şenol -Hilmi Yılmaz -İdris Bayındır -İlhan Direkçi -Kadri Kükürt -Kamil Yaman -Kerim Özen -Mahir Oktay -Mehmet Akif Asiltürk -Mehmet Çarşambaoğlu -Mehmet Korkmaz -Memiş Türktaş -Mustafa Boz -Mutlu Türkyılmaz -Mümtaz Soysal Alyıldız -Nuri İmamoğlu -Nurican Kılınç -Oğuzhan Şahin -Seyfettin Bekar -Vahit Sabur -Yusuf Uysal.

 

YEDEK ÜYELER:

-Murat Tile -Hasan Uygur -Mehmet Mısıroğlu -Kerim Coşkun -Ali İhsan Aslan -Ertuğrul Şaroğlu -Ahmet Uğur -Mevlüt Yıldız -Ersen Aydın

DENETİM KURULU ASİL: -İbrahim Kaplan -Hüseyin Görgün -Mustafa Çelik

DENETİM KURULU YEDEK: -Abdullah Ünal -Adem Öztürk -Alican Dingil

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler