head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

 

Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aytemiz Alanyaspor’un AHENK Projesi kapsamında hazırladığı ‘Anne Beni Maça Götür’ protokolü tanıtım toplantısı Alanyaspor Tesisleri’nde gerçekleştirildi ve imzalar atıldı...

Tribündeki taraftar sayısını arttırmak ve gençlere Alanyaspor sevgisini aşılama amacıyla başlatılan projenin imza ve tanıtım toplantısına proje ortakları Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu katıldı. Proje kapsamında öğrenciler, anneleri ve öğretmenler, vizeli olan Passolig kartlarıyla Aytemiz Alanyaspor’un bu sezon kalan maçlarını ücretsiz olarak izleyebilecek.

ahenk 2 f67ea

 

KAYMAKAM ÜRKMEZER; "PROJE KENTİMİZE HAYIRLI OLSUN"...

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, bu proje kapsamında öğrenciler, anneleri ve öğretmenlerinin Aytemiz Alanyaspor’un bu sezon kalan maçlarını ücretsiz olarak izleme fırsatı bulacağını söyledi. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür eden Kaymakam Ürkmez, “Bu projeyle çocuklarımızın spor ruhunu yaşamalarını ve kentimizin bir değeri olan Aytemiz Alanyaspor'u takip etmelerini, çocukların da Aytemiz Alanyaspor'u destekleyerek büyümeleri gerektiğine inanıyoruz. Bu projenin çocuklara, ailelere ve Aytemiz Alanyaspor'a katkı sağlayacağına inanıyoruz. Alanya'da yaşayan her görüşten insanın ortak değeri Aytemiz Alanyaspor'dur. Çocuklarımızın sadece akademik anlamda değil, sanatsal, kültürel ve sportif anlamda da donanımlı olmalarını istiyoruz. Bu projenin kentimize hayırlı olmasını ve başka yerlere de örnek olmasını temenni ediyorum.” dedi.

ahenk 3 a1435

 

BAŞKAN YÜCEL'DEN TRİBÜNE DAVET...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise bu proje sayesinde şehrimizin ortak değeri Aytemiz Alanyaspor ile gençlerin bir araya geleceğini ifade ederek şunları söyledi: “Bu projeye elimizden geldiği kadar destek vereceğiz. Güzel bir ortam oluşacağını umut ediyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Annelerimizi, öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tribüne takımımıza destek olmaya davet ediyorum.”

ahenk 4 d4d70

BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU; "TARAFTARI EN AZ OLAN TAKIMLAR ARASINDAYIZ"...

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise Alanyaspor'un kupada yarı final oynayacağını belirterek, “Ligde de önemli bir yerdeyiz ancak tribünlere baktığınız zaman taraftarı en az olan takımlar arasında yer alıyoruz. Bu hepimizin ayıbıdır. Bu sorunu bir şekilde çözmemiz lazım. Şehir olarak Aytemiz Alanyaspor'umuzun konumunun farkında olamadığımızı düşünüyorum. Projeye katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

ahenk 5 1604f

MÜDÜR YILMAZ; "TRİBÜNLERİ DOLDURACAĞIZ"...

Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz; “2018 yılında 'Alanyaspor'um okulumda' projesi başlatmıştık ancak pandemi nedeniyle bu projeyi askıya almak zorunda kalmıştık. Bu yeni projeyle birlikte çocuklarımızı anneleri ve öğretmenleriyle birlikte tekrar tribünlere götürmek istedik. Kulübümüz de güzel bir projeye bizleri dahil etti. İnşallah pazar günü tribünleri dolduracağız. Destek verenlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler