head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 18 Nisan 2024
Salı, 07 Mayıs 2019 18:16

ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ OLARAK SORUYORUZ?

Yazan
Ögeyi Oylayın
(8 oy)
ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ OLARAK SORUYORUZ?İstanbul seçimlerinde Sandık başkanları şaibeli ise,Muhtar-İlçe başkanları ve Meclis üyeleri seçimleri ile beraber Tüm İstanbul seçimleri neden İPTAL olmuyor?  

SORUYORUZ?
Aynı zarfta 4 seçim yapılıyor ve sadece neden İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimleri İPTAL oluyor?
***

SORUYORUZ?
İstanbul da AK PARTİ Yandaşlarına bir süreç yaratıp, 5 yıllık İmamoğlu Başkanlığında bile nemalansınlar diye İhaleleri hızla yaptırmak ve onlara vermek için mi bu hile ve zamanı yarattınız?
***

SORUYORUZ?
İstanbul da Şaibeli dediğiniz Kamu görevlisi olmayan Sandık başkanlarının benzeri Türkiye'mizin diğer yerlerinde görev almışlar mıdır? Almışlarsa o zaman Tüm seçimleri neden iptal etmiyorsunuz?
***

SORUYORUZ?
İstanbul da Büyük ihaleler ile yandaşlarınızı besleyemeyeceğiniz için mi sadece İstanbul seçimlerini iptal etmek için Hülle yapıyorsunuz?
***

ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ OLARAK;Büyük Türk Milletimize,Basına,yazar-çizer-ve Aydınlarımıza ve Siyasi Partilerimize Çağrımızdır!

Sandık Başkanları İstanbul da şaibeli ise ve bir tanesi bile diğer seçimlerde görev almışsa,Başkanlık rejimi dahil TÜM SEÇİMLER İPTAL EDİLMELİDİR...

SON OLARAK DİYORUZ Kİ; Bu sorularla siyasi partilerimiz ,vatandaşlarımızdan da imza toplayarak bu kararı veren başta YSK üyeleri olmak üzere,tüm hülleciler hakkında Ülkemizde ve uluslararası hukuk sahalarında dava açmalıdır ve başkanlık rejimi dahil tüm seçimler iptal edilmeli ve suçlular kim olursa olsun tutuklanmalıdır!..

Saygılarımızla
İbrahim AKDAĞ
Alanya Güneşi Gazetesi
Ve
www.alanyagunesi.com İmtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni.

Okunma 11994 kez Son Düzenlenme Salı, 07 Mayıs 2019 21:22
İbrahim AKDAĞ

KOCA ÇINARIN GÖLGESİ

Gazeteler