head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024
Perşembe, 13 Ağustos 2020 22:35

CE-HA-PE-Lİ İNCE, AKP'NİN MAŞASI OLDU...

Yazan
Ögeyi Oylayın
(22 oy)
Bu Muharrem İnce'yi açık söyleyeyim hiç sevmemiştim! Yüzünde hep bir sinsilik ve samimiyetsizlik var...


Alanya ya geldiğinde de kendimi gazeteci olarak tanıtıp bir soru sormuştum ve orada da yine samimiyetsiz cevap almıştım yıllar önce.


Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet ittifakını destekledim ve Oyumu da sırf ülke Erdoğan'dan kurtulsun ve bu "" ucube Cumhurbaşkanlığı sistemine "geçmeyelim diye Muharrem İnce'ye verdim.

-Haram olsun.

AKP Lİ İNCE117721917 667807257163751 4790767309862926158 n 7433b

 

Cumhurbaşkanlığı sistemine karşı olmam, bugün yaşananlardan dolayı gazeteci olarak ve vatandaş olarak herkes gibi benimde haklılığımı gösterdi.

Şimdi bu Ce-ha-pe-li Muharrem İnce "kırk yıllık CHP'liyim "dedikten sonra gücünü kaybeden AKP'ye maşa değil de nedir?

Geçen hafta Alanya ilçe kongresine gelen ve basın ile akşam yemekli toplantı yapan Gelecek Partisi Genel Başkanı ve 3 dönem AK Parti genel başkanlığı ve başbakanlık yapmış olan sayın Ahmet Davutoğlu'na da yorumlayarak sormuş ve demiştim ki; siz ve sayın Babacan AK Partiden ayrılıp yeni parti kurdunuz ve AKP sürekli kan kaybediyor ve artık toparlanamaz. Güçlenen Millet ittifakına karşı CHP de istediği koltuğu bulamayan Öztürk Yılmaz ve Muharrem İnce, partili olmadıklarını gösterdiler ve bunu gören AKP, onlara arkadan maddi destek, basın desteği vererek Millet ittifakında oy kaybı hayal ediyor...

 

MUHARREM İNCE ELLİ BİN OY ALSIN, SAÇLARIMI KAZITACAM VE GAZETEMİ KAPATIP KUTUPLARA YERLEŞECEM...


AKP'nin borazanı olan ve kırk yıllık CE-HA-PE-Lİ olduğunu söyleyen Muharrem İnce; "Ben partiden daha çok oy aldım" diyor.


--Muharrem Efendi, aldığın oylar sana değil, millet ittifakına idi...
--Muharrem Efendi, aldığın oylar sana değil, Erdoğan ve AKP ye olan öfkenin oyları idi...
--Muharrem Efendi, aldığın oylar sana değil, Atatürk Türkiye'sine sevdalıların oyları idi...

Sen şimdi büyük bir nankörlükle , hem CHP'ye ve hem de bu saydığım nedenlerden dolayı sana oy verenlere ihanet içindesin.

--AKP Genel başkanı Tayyip Erdoğan'ın gözünün içine ve hatta ağzından çıkacak kelimelere bakan ve maalesef ülkemizde ki oranı yüzde 98'i bulan Ana akım medya değimiz yalaka takım hep birden gelip seni canlı yayınlıyorsa bunu tek sebebi Erdoğan'ın yeşil ışık yakmış olmasındandır.


--Erdoğan ve AKP kurmayları seni ve Öztürk Yılmaz'ı açık açık destekliyor ve nabız yokluyor.


--Sana değil de Şu Öztürk Yılmaz'a ayrı üzülüyorum . Oda benim gibi Güzel Türkü çığırıyor. AKP borazanı CNN Türk de bir Türkü çığırırken dinlemiştim, Allah var sesi güzel ama ,sahnede alkışlanıp kuliste gözyaşı döken sanatçılara benzeyecek akıbeti...


--Senin sonun ise AKP iktidarının son mumu olacak. Eriyip biteceksin.

 

MİLLETİN AKLIYLA DALGA GEÇME MUHARREM EFENDİ...


Konuşurken dikkat ettim, kendini akıllı zannediyor ya; "Yandaş basın olarak sizler beni şaşırttınız, bu kadar ilgi beklemiyordum" diyor basına.
Hepsi bu.
Sonra başka konuya geçiyor. Ve o yüzündeki sinsice gülmeye dikkat edin bu sözleri söylerken. Aklınca basına sitem ediyor. Onların oraya Erdoğan emriyle geldiğini bizim 90'lık Zıp Zıp dede bile biliyor...
Sonra ;bir sünger yumuşaklığında AKP ve saraya dokunuyor cam siler gibi...

--Buzdolabı var İçi boş...
--Muharrem İnce var oyu yok...

Yani diyeceğim o ki; AKP tıpkı Anavatan Gibi sandığa ve sonsuzluğa gömülecek. Halkın yüreğinde zaten bitmiş. Birçok AKP il ve ilçe teşkilatının yöneticileri bile kendini saraya kapatanlara öfkeli.
--Milletvekillerinin tamamı AKP ve Erdoğan'a öfkeli.
--Köylü AKP ve Erdoğan'a öfkeli.
--Sanayici AKP ve Erdoğan'a öfkeli.
--Çiftçi AKP ve Erdoğan'a öfkeli.
--Gençlik AKP ve Erdoğan'a öfkeli.
--EYT'li ve memurlar AKP ve Erdoğan'a öfkeli.
--Ev hanımları AKP ve Erdoğan'a öfkeli.


Yani bir öfke selinde sandığa gömülecekler ve Atatürk Cumhuriyetinde bir daha böyle zihniyetlere fırsat verilmemek üzere Tam demokrasi ve güçler ayrılığı ile yönetilen Cumhuriyet Türkiye'sine uyanacağız yakında.

 

Sevgi ve saygılarımla

 

İbrahim AKDAĞ


13 Ağustos 2020-Alanya

 

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Facebook: TC İbrahim Akdağ

Twıtter: @akdagloveyou

İnstagram:akdag9099

Whatsup:0 533 6252558

OFİS: 0 242 5143399

ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ

www.alanyagunesi.com Haber Portalı

Ve

Alanya Güneşi Tv

İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni.

Okunma 24666 kez Son Düzenlenme Perşembe, 13 Ağustos 2020 22:51
İbrahim AKDAĞ

KOCA ÇINARIN GÖLGESİ

Gazeteler