head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Daha önce Coronavirüsle mücadele için kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığı’na 100 bin litre etil alkol gönderme kararı alan bölgenin en büyük yasal alkollü içki üreticisi Kırbıyık A.Ş, Coronavirüsle mücadele kapsamında yeni kararlar alarak hayata geçiriyor...

 

ŞAHİN KIRBIYIK 25 MART 2020unnamed 7efbc

Kırbıyık A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık

 

 

ÜLKENİN VE BÖLGENİN EN DUYARLI ŞİRKETİ...

Bir Alanya markası olan Kırbıyık A.Ş, daha önce aldığı yönetim kurulu kararıyla Coronavirüsle mücadelede devlete destek olacaklarını duyurmuştu.

Sosyal medya üzerinden yapılan duyuruda, “Şirketimiz yönetim kurulunun 14 Mart 2020 tarihli toplantısında, koronavirüsüne karşı etkin bir şekilde mücadele eden devletimize destek olmak adına faaliyete hazır etil alkol fabrikamızdan hiçbir ücret talep etmeden 100 bin litre etil alkol gönderme kararı alınmıştır. 16 Mart Pazartesi günü resmi yazımız sağlık Bakanlığı’na iletilecektir. Kırbıyık A.Ş. olarak daima önceliğimiz devletimiz ve milletimizdir. Kamuoyuna saygılarımızla.” denilmişti.


KAMU KURUMLARINI DEZENFEKTE EDİYORLAR...
Ödüllü işadamı Şahin Kırbıyık’ın sahibi olduğu Kırbıyık Şirketler Grubu Coronavirüs mücadelesi kapsamında aldığı yeni kararları yine sosyal medya üzerinden duyurdu.

KIRBIYIK CORONA EKİP 1 aec505d9 56e2 4fd7 b5cb f94bdeea6e6d b1e2c

Yapılan duyuruda : “Kimya fabrikamızdaki bir kısım çalışanlarımız dışında(sterilizasyon amaçlı ürün üretmektedirler) tüm işçi çalışanlarımız ücretli olarak izne yollanmıştır. Devletimizin mücadelesine katkı amacıyla kamu kurumlarında sterilizasyon uygulaması için özel ekipler oluşturulup İl Sağlık Müdürlümüzün talimatları ile çalışmalara başlanmıştır. Gelen talepler üzerine Antalya merkez bölgede aile sağlığı merkezlerine bedelsiz el temizleme solusyonu desteği verilmektedir. Üretime hazır ilgili kurumdan üretim izni bekleyen 10 bin Litre/Gün kapasiteli etil alkol fabrikamız izinleri onaylanması durumunda devletimize mücadelelerinde katkıda bulunmak amacıyla 1 milyon litreye kadar hiçbir ücret talep etmeden dezenfektan desteği sözü verilmiş olup gerekli yazılı bildirimler bir çok kamu kurumuna ulaştırılmıştır.
24 Mart 2020 tarihli aldığımız kararla,bedelsiz olarak Serik, Aksu, Kepez ve Muratpaşa bölgelerinde vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı toplu taşıma sistemine ait 150 durakta dezenfeksiyon aparatları kurulması ve takibi için ilgili belediyelerle irtibata geçilmesi kararı alınmıştır.” denildi.

kirbiyik asden koronayla mucadeleye destek 7a5d5 5c697

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler