head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

ALTSO--Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin bir taleplerinin daha karşılık bulduğunu belirterek; “Valilik nezdinde devreye girdik. Ticari işletmelere ücretsiz dağıtımı yapılacak olan maskeler için oda olarak talep toplayacağız. Talepler Odamızın resmi web sayfasında oluşturulan başvuru formunu doldurmak kaydıyla alınacak” dedi...

Şahin, talepte bulunacak ticari işletmelerin http://www.altso.org.tr/dilekce-ve-formlar/maske-talep-formu/ linkinde oluşturulan formu doldurmaları gerektiğini belirtti.

Şahin Covid 19 salgınının başladığı günden bu yana hem ekonomik ve hem de sosyal anlamda birçok çalışmaya imza attıklarını hatırlatarak, maske kullanmak zorundaki tüm ticari işletmelerin ihtiyacının ivedilikle karşılanması için arabuluculuk yapacaklarını söyledi.

Salgının başladığı günden itibaren üyelerinden gelen talepler doğrultusunda raporlar hazırlayarak başta TOBB, bakanlıklar ve ilgili kurumlara ilettiklerini de sözlerine ekleyen ALTSO Başkanı, taleplerinin olumlu karşılanan kısımlarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.

Şahin açıklamasında; “Odamızca toplanan talepler, Antalya Ticaret İl Müdürlüğü’ne iletilecektir. Bu taleplerin hızlı biçimde karşılanması konusunda da üzerimize düşeni yapmaya devam ederek süreci de yakından takip edeceğiz” dedi.

 

 

HABER:Ayten YILMAZ

Gazeteler