head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Şehir Hastanesi'nde Covid-19 aşısı yaptırdı... 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Önderlik etmek ve teşvik etmek için Sayın Cumhurbaşkanımız toplantımızdan sonra aşı olacaklardır" demişti. Açıklamanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs aşısını yaptırmak üzere Ankara Şehir Hastanesi'ne geldi.

Erdoğan, Telegram kanalından yaptığı ilk açıklamada "Ben de aşı oldum... :)" mesajını paylaştı.

 erdoğan aşı oldu 3 2ea76

Erdoğan, sosyal medya hesabından da aşı olduğuna dair fotoğraf paylaşarak, "Başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde şu ana kadar 254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım. İnşallah çok kısa süre içinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

 erdoğan aşı oldu twıtter ea81b

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Çinli şirket Sinovac'ın ürettiği CoronaVac aşısına dün acil kullanım onayı vermişti. Onayın ardından ilk aşıyı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca canlı yayında olmuştu.

Koronavirüs aşısı olan Erdoğan'dan açıklama:

''Dün biliyorsunuz ilk aşıyı Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve ardından Bilim Kurulu üyeleri yaptırdı. Bugün ben de aşıyı yaptırdım. Başta siyasi liderler, vekillerimiz olmak üzere bu kampanyayı güçlü kılma noktasında aşıyı teşvik ederlerse çok daha iyi olacğaını düşünüyorum. Aşı olanlarında sayısı 300 bini aştı. 25-30 milyon doz aşı daha gelecek. 

 

 

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

Gazeteler