head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 18 Nisan 2024

Alanya Ticaret Odası --ALTSO üyesi iş kadını ve Alanya'nın sevilen simalarından Hülya Hanzade ,oğlu Okyanus Hanzade'yi görkemli bir düğün ile sünnet ettirdi.

sünnet haberi 9 f71f2

Alanya'nın nezih mekanlarından olan Ev Restoranda; Cengiz Topal'ın ev sahipliğinde  sünneti kutlayan İş kadını Hülya Hanzade'yi dostları yalnız bırakmadı.

sünnet haberi 3 62e75
Geceye, küçük Hanzade'nin iş insanı dayısı Ekrem Yılmaz, Mahmutların sevilen siması ve eski Gökbel Yağlı Güreşlerinin ağası Kerim Kasımoğlu, BYK Başkanı Bilal Korkmaz, Emlak sektöründen Hüseyin Kodal ve Yakup Uslu'da vardı.

sünnet haberi 4 02cf3

ANNE HANZADE; "SÜNNET DE ASKERLİK KADAR KUTSALIMIZDIR"...

Oğlu Okyanus'u sünnet ettirmenin gururu gözlerinden okunan iş kadını Anne Hülya Hanzade;" Türk töremizde bir erkek evladı askere göndermek kadar, sünnet ettirmekte önemlidir ve bugün bu gururu yaşıyorum. İnşallah ileriki yaşlarında oğlum Okyanus vatanımıza ve milletimize laik ve faydalı bir evlat olarak büyüyecek, askerliğini yapacak işini ve yuvasını kuracak. Allah benim evladımı da, her anne ve babanın evladını da korusun inşallah, burada bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarıma da teşekkür ederim. "diyerek mutluluğunu dile getirdi.

 sünnet haberi 6 55c68

 sünnet haberi 8 203e3

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler