head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

TFF 3. Lig ekiplerinden Alanya Kestelspor, ünlü teknik direktör Mesut Bakkal'ın eski yardımcı antrenörü Çağdaş Çavuş ile 3 yıllık sözleşme imzalayarak takımın başına getirdi... 

Alanya Kestelspor, geçtiğimiz sezon sonunda yollarını ayırdığı teknik direktör Fahrettin Sayhan'dan boşalan koltuğu genç antrenör Çağdaş Çavuş'a teslim etti. Süper Lig'de Mesut Bakkal'ın uzun yıllar yardımcı antrenörlüğünü yapan teknik direktör Çağdaş Çavuş, son olarak yine Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da yardımcı antrenör olarak görev yapıyordu.

yeni antrenör 2 16a88

Daha önce Hatayspor, Bursaspor, Alanyaspor, Gençlerbirliği, Kayserispor, Sivasspor, Mersin İdmanyurdu ve Slaiva Sofya takımlarında görev yapan Çağdaş Çavuş, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur'un hazır bulunduğu törende 3 yıllık sözleşmeye imzayı attı.

Alanya Kestelspor'da ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayacak olan Çağdaş Çavuş, "Takımımızın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi. Mavi beyazlı kulüpten yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı: "Çağdaş Çavuş hocamızla 3 yıllık sözleşme imzaladık. Hocamıza ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun."

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler