head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024
Cumartesi, 06 Nisan 2019 15:12

BİR HOŞ SEDA FİKRET ÜNLÜ

Yazan
Ögeyi Oylayın
(5 oy)
Eşofmanlarını giymiş zıpkın gibi delikanlı dogdugu toprakların tüm özelliklerini zevk alarak taşıyan o genç spor egitimi ögretmenimiz bizlere ”Günaydın arkadaşlar”diyor ve derse başlıyor. Hepimiz onu rol model olarak görüyor ve hayranlıkla izliyor emirlerini uyguluyoruz.

 

Konya Maarif Koleji’nde görev yaptıgı sürede bizlere egitmenlik yapan, disiplinli, programlı ,ciddi ve yay gibi bakımlı bir adam, kim mi? İşte o yarın tekrar dogdugu topraklara geri dönecek olan bizlerde emekleri bulunan saygıdeger spor ögretmenimiz, bizler için çok degerli Fikret Ünlü.
Bizler hep gurur duyduk onunla.Gençlik Spor Genel müdürü olmuştu sayın Mazhar Vardar hocamızdan sonra.Daha sonra milletvekili ve bakan oldu.Sporu sporcuyu iyi bilen seven bir adamdı.Gayet mütevazi bir hayat sürer ve elinden geldigi kadar herkesin işine koşar yardımcı olurdu.Konuları kendine görev edinir, mümkün mertebe halleder ve takip ederdi.
Son dönemde golf sporuna olan ilgisiyle zaman zaman gündeme gelen o ileri yaşına ragmen yay gibi olan Fikret hocamız meger kendine tıbbi anlamda bakmamış baktırmamış.O son zamanların illet hastalıgı onuda yakalamış ve içten içe yemiş ve sonunda da bitirmiş.
Tüm bunlara ilaveten Oya Ünlü Kızıl hanımefendi gibi bir evlat yetiştirip bu ülkenin emrine bırakmış ya. buda yeter tek başına.Oya kardeşimizin de başı sag olsun, Allah sabırlar versin.
Yetmişbeş yıl onbir ay dokuz gün süren yaşamında hep başarılarıyla anılmış olan bizlerinde ögrencisi olmamızdan ötürü gurur ve her daim saygı duydugumuz hocamız yirmi iki Şubat günü dogdugu çok ama çok sevdigi topraklara geri dönecek.Ruhu şad olsun taksiratları varsa affolunsun dileklerimizle geride kalan yakınlarının sabırları bol olsun diyor saygıyla anıyoruz.

Okunma 10219 kez

Gazeteler