head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024
Perşembe, 18 Kasım 2021 20:27

HELALLEŞME Mİ, HELA-(L)LEŞ-ME Mİ?

Yazan
Ögeyi Oylayın
(2 oy)
Ülke batırılmış. Türk Milleti fakirliğe mahkum edilmiş. Ülkemizin adı uyuşturucu, kara para, teröre finansman sağlayan ülke olarak anılır olmuş. Ana muhalefet partisinin genel başkanı HELALLEŞME(!) derdine düşmüş. Tepki alınca da açıklama diye millete masal anlatmaya başladı.

Devlette helalleşme diye bir kurum var mı? Kim veriyor bu akılları? AKP ZİHNİYETİ HEPSİNİ ESİR ALMIŞ. Devlet yönetimine talip olanlara bakın! Çelik, çomak oynuyorlar.

Bir milyondan fazla çocuk tarikat okullarında Taliban zihniyetiyle yetişiyor. Eğitim çökmüş. Tarım bitirilmiş. Ülkemizin yer altı ve yerüstü kaynakları yağmalanıyor. Türk Milleti 5 paravan şirket üzerinden HARACA bağlanmış.

Fırat’ın Doğu’suna PKK yerleşmiş. Kerkük Barzani’ye peşkeş çekilmiş. Atatürk’ün Misak-ı Milli sınırları içinde saydığı, anıtı dikilen İngiliz ajanı Şeyh Said isyanı nedeniyle alınması ertelenen Türk yurdu KERKÜK… Kimin umurunda?

SADAT, HÖH, Osmanlı Ocakları hangi kirli planın bir parça? Kafa yoran var mı? Kayıp silahlar kimlerin elinde?

Ege adalarımız işgal altında. Yunanistan adalarda silahlandı. Silahların üzerinde İzmir yazdığını biliyor musunuz?

ABD Karaağaç’ta yığınak yapıyor. Ege’de Yunan Ordusu ile Tatbikat yapıyor. Sahi, ABD savaş gemilerine Bizans bayrağı asarak Ege’den geçmişti değil mi? Sorun değil(!).. En önemli sorun, hela-lleş-mek…  Alis Harikalar Diyarında…

Biliyoruz ki, CHP de dizayn edildi. 10 Aralıkçılar parti yönetimine hakim oldu. CHP zaten çok önceden operasyona uğramıştı. Sözde Atatürkçüler söz sahibi yapılırken, gerçekleri tasfiye edildi. Şimdi sıra Y-CHP’nin CHP olduğu dönemle hesaplaşmakta…. AKP’nin 20 yıldır yapmak için çabaladığı hesaplaşmayı  “helalleşme kılıfıyla” Kılıçdaroğlu YAPACAK. Ne de olsa devlet ile sorunlu bir tarafı var. “Ben Dersimli Kemal” dediği gün sorunlu(kaşıntılı) tarafını da açık etmişti.

CHP kaç kere iktidar oldu? 1950 yılından beri ülke sağ iktidarların elinde. CHP farklı isimlerle kısa süreli iktidar ortağı olmuştur.

Madımak’ta insanları canlı canlı yakanlar CHP’li miydi?  12 Eylülcüler CHP’li miydi? Çorum ve Kahraman Maraş katliamını CHP’liler mi yaptı? Mafya Örgütü liderlerine kırmızı pasaportları CHP’liler mi verdi? Türk Ordusu’nu CİA işbirliğiyle kim paramparça etti? Gezi’de çocuklarımızı kuş avlar gibi vicdansızca kim öldürdü? Kozmik odayı CİA’ya açıp, 830 vatan evladının şehit edilmesine CHP’liler mi neden oldu? Ordu’nun savaş sırlarını CHP’liler mi verdi?

Bu ihanetleri seyrettiğiniz, gerçek bir direniş gösteremediğiniz için Polyannacılık oynamayı maharet sanıyorsunuz.

Evet, Anadolu halkı CHP’yi dinsiz bilir. CHP’nin dikili bir çeşmesi bile yok derler. Geldi İsmet, kesildi kısmet diye bir tekerleme vardır. Kur’anı  yasakladı derler.  2. Dünya Harbinde savaşa girme ihtimaline karşı toplanan buğdaylar nedeniyle köylü CHP’yi suçlar.

Bu düşmanlık üzerinde çok düşündüm. İsmet Paşa dönemiyle başlayan bu nefretin gerçek bir nedeni olabilir mi? Çok mantıksız. 1950 sonrası kaç nesil değişti ama aynı tekerleme hala sürdürülüyorsa, üzerinde iyi düşünmek gerekir.

Bugün CHP’nin kapatılmasından bahsediliyor. DP döneminde de CHP’nin kapatılması dillendirildi.

Neden?

YCHP’nin kuruluştaki CHP ile bir alakası kaldı mı? Kalmadı. Emperyalizmle uyumlu hale geldi mi? Geldi! O halde küresel çetelerin aparatları neden hala CHP’nin kapatılmasından dem vuruyor?

Çünkü CHP’nin adı bile bir HAFIZADIR. T.C. Devleti’nin kuruşunu hatırlatır. Tepe değişse de, tabanda sağlam Atatürkçü bir damar vardır. İşte küresel çeteleri ve içerideki iş birlikçilerini bu hafıza, bu damar rahatsız ediyor.

Anadolu insanının CHP düşmanlığı gerçek yaşanmışlıklar nedeniyle değil, belli ki bir istihbarat çalışmasına dayanıyor. Bu işleri az çok bilen ve düşünebilen her insan bu çalışmayı anlar. Bir istihbarat çalışması olmasa, 70 yıl aynı yalanlara inanan insanlar kalmazdı. Şu tavsiyeleri bir hatırlayalım;

“Kemalizme son verin, Osmanlıyla övünün” diyen Graham Fuller… “Türkiye Atatürk’ün mirasını reddetmelidir” diyen Samuel Huntington…. “Yapılması gereken Atatürk’ün hem din, hem de Kürt düşmanı olduğunu yaymaktır.” Kurt Ziemke

AKP geldi geleli Mustafa Kemal Atatürk ve kurduğu T.C. Devletine saldırıyor. Bu durumda kimlerin Türkiye şubesi olarak görev yaptıkları açık değil mi? Atatürk Kültür Merkezlerini yıkıp, adını yok etmedi mi? Atatürk’ün adını okullardan silmedi mi? T.C. Devletinin kuruluş simgeleri tek tek siliniyor. T.C. Devleti’nin kuruluş felsefesi  1938 yılından beri yavaş yavaş yok edildi. AKP’de altın vuruşa hazırlanıyor. Bu saldırının ana hedefi TÜRKLERDİR! Çünkü Atatürk bir Türk Devleti kurdu. Bu Türk Devleti bütün Türklerin ABİ kabul ettiği bir devlettir. Anadolu’da Türklük yok edilirse, Türk Dünyasının başı kesilmiş olur.

T.C. Devleti’nin kuruluş simgelerini tek tek silenler için CHP yok edilmesi gereken bir hedeftir. Ne kadar dizayn edilirse edilsin... Tabanda bir damar CHP üzerinden Cumhuriyetin hafızasını sağlam tutuyor. O hafızayı çocuklarına naklediyor. CHP kapatılırsa, bir-iki nesil sonra taban eriyecek demektir.  Anadolu Halkı üzerinde yapılan istihbarat çalışması, CHP nefretini diri tutmak içindir. Diri tutulsun ki, %65’i muhafazakar olan Türk Milleti CHP’ye yapılan operasyonları görmesin. Kapatılırsa sahip çıkmasın.

Bugün Kılıçdaroğlu CHP’ye karşı yapılan “YALAN VE İFTİRA” istihbarat çalışmalarına HELALLEŞME ADI ALTINDA SAHİP ÇIKTI. Farkında olarak mı yaptı? Yoksa danışmanların oyununa mı geldi bilmiyorum. Niyet okuyamıyorum. Oysa akıllı olan bir insan bu iftiralara sahip çıkmak yerine, bu oyunları bozma, yalanları doğruları ile çürütme çalışması yapardı. Bu çalışma 1950 yılından beri yapılmalıydı. Parti 1938’den sonra operasyon yediği için, aslında sahipsiz kalmıştır. Sahipsiz kalınca, yerli-yabancı etki ajanları bir simgeyi, bir hafızayı yok etmek için çok iyi çalışmış. Nereden mi biliyorum? Bir ABD ajanının çalışmasından… Kendi itirafından… Köy Enstitülerini kapattırmak için bütün Anadolu’yu gezip anti propaganda yaptığını yıllar sonra itiraf eden ajandan.. Köy Enstitülerinde tuvaletlerin cenin kaynadığı yalanını yayan, okulları fuhuş yuvası diye anlatan ajanlar. Bu çalışmayı neden yaptığı sorulduğunda;

“2000’li yıllara gelindiğinde Türkiye’nin çok genç bir nüfusu olacak. Bu nüfus Köy Enstitüleri eğitimi ile yetişseydi, Türkiye karşımıza büyük bir güç olarak çıkacaktı. Tedbirini almamız gerekecekti, aldık. Köy Enstitüleri kapatıldı.” İtirafını yapıyor.

CHP hakkında aynı yalanların Anadolu’da tekrar edilmesi bir istihbarat çalışmasıdır. Çünkü CHP ne kadar dizayn edilirsse edilsin Cumhuriyetin önemli bir simgesidir. Hafızasıdır. Bu hafıza mutlaka bir taban bulmaktadır. Öyleyse bu simge yok edilmelidir. Taban bir-iki nesil sonra eriyecektir.

Bu inceliği, etki ajanlarının çalışmasını anlayamayan zavallılar, etki ajanlarının yalanları üzerinden “helalleşme” maskaralığını çözüm olarak ortaya attı. CHP sanık sandalyesine oturtuldu, işlemediği hiçbir suç kalmayan AKP TANIK SANDALYESİNE oturdu. Maskaralığın bu kadarı çok fazladır.

CHP Atatürksüz Atatürkçülerden kurtarılmalıdır. Asli görevini hatırlayan, istihbarat çalışmalarını bozabilecek akla sahip insanlar tarafından İŞGALDEN KURTARILMALIDIR!

Gerçek Atatürkçü CHP’lilerin Cumhuriyet ve Atatürk’e olan sorumluluklarını bilerek CHP’nin kaptan köşkünü İŞGALDEN KURTARMASI GEREKİR!

Helalleşme mi? Ben ona HELA-(L)LEŞ-ME diyorum.

 

Zahide UÇAR (18. 11.2021)

Okunma 8227 kez Son Düzenlenme Perşembe, 18 Kasım 2021 20:28
Zahide ucar

Zahide

Gazeteler